zondag 31 oktober 2010

Goede morgen allemaal,

Bedankt voor jullie lieve berichtjes over de scrapdag gister,
Ik had jullie nog de foto's beloofd van het tasje wat we gister heb gemaakt.
Nou dit is mijn uitwerking ervan geworden.
Afgelopen week ben ik nog extra op en neer gereden na angelique voor het papier wat ik heb gebruikt.












ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en mochten jullie ook een keertje willen komen dan kun je me altijd mailen.
Want er zullen zoiezo meerdere dagen volgen,
Liefs sandra



zaterdag 30 oktober 2010

een super gezellige dag

Vandaag heb ik een fantastische dag gehad met 8 fantastische dames,
Helaas was peet nog ziek en hebben wij het zonder haar moeten doen maar ze was zo ontzettend lief dat ze wel een kaartje had gestuurd, Heel erg bedankt peet.
We hebben allemaal het zelfde tasje gemaakt maar iedereen met zijn eigen papier dus het zijn stuk voor stuk unieke stukken.
Ik moet alleen nog foto's maken van het tasje en dan laat ik die aan jullie zien.
Hier het hele cluppie bij elkaar,

Ook had ik voor de dames een kleinigheidje gemaakt,
Nou dames
ontzettend bedankt voor deze geweldige dag , die zeker voor herhaling vatbaar is.
Ik hoop dat jullie het ook allemaal leuk hebben gehad.
fijn weekend nog allemaal
liefs sandra

nieuwe challenge bij Een Hoop Inspiratie scrapkaartenblog







Gisteravond is de nieuwe challenge weer van start gegaan bij e.h.i.scrapkaartenblog.
dit keer geen sketch maar een recept.
gebruik 2 design papiertjes, een afdrukje en een bloem.
Ik vond het erg leuk om te doen en omdat je niet aan een sketch verbonden
zit kun je je eigen creativiteit erin gooien. Neem ook snel een kijkje na het werk van de andere DT members.
Wat betreft het kaartje , ik heb voor de eerste keer embossingpoeder gebruikt, daar heb ik een swirl mee gemaakt. Ik vind het erg leuk spul en ik denk dat ik het snel weer op een kaart ga gebruiken,
achter het afdrukje heb ik een label geschoven en deze kun je er achteruit nemen.
Ik heb daar een tekst op gestempeld,
Ik wens iedereen een hele leuke dag toe en morgen een fijne zondag
Bedankt voor het langskomen
liefs Sandra

vrijdag 29 oktober 2010

Schip ahoi piraten







hoi allemaal,
Op de valreep heb ik het kaartje toch klaar gekregen voor onze niek. Morgen is het piraten kinderfeestje van zijn vriendje wout , en onze niek heeft zijn piraten outfit al klaar liggen en hij heeft er erg veel zin in.
Ik heb deze stoere piraat ingekleurd met de copics. Het papier had ik pas met de kast opruimen weer voor de dag getoverd en is dus wel erg toepasselijk bij dit thema.
verder wat knopen met scrappersflos erdoorheen.
Zo ik hem al bijna alles klaar gemaakt voor morgen want zo dadelijk gaan we met rens en niek na 't heijderbos ( centerparks) op heerlijk te gaan zwemmen en ik denk niet dat ik na thuiskomst nog de puf heb om iets voor morgen klaar te zetten.(hihi)
Dus dames helaas kan ik jullie bloggen vandaag en morgen niet bezoeken ,Morgen plaats ik mijn kaart voor de nieuwe challenge bij een hoop inspiratie scrapkaartenblog en zondag hoop ik een berichtje te kunnen plaatsen met foto's van de scrapdag morgen .
Fijn weekend allemaal
liefs sandra

dinsdag 26 oktober 2010

doosje voor waxinelichtjes










hoi allemaal,



Ik had beloofd om jullie het doosje te laten zien wat ik voor mijn schoonmoeder haar verjaardag heb gemaakt. Erg leuk om te maken en natuurlijk om als kadootje weg te geven. Natuurlijk kun je er ook iets anders in doen in plaats van de waxine lichtjes.
Het doosje is qua formaat geschikt voor 9 waxine lichtjes in te stoppen.
Het design papier heb ik weer uit het paperblockje van de action.


Ik moet zo met onze teun na het consultatie bureau toe voor zijn 3 de prikjes, ik hoop dat hij er net als de voor gaande keren er niet veel last van zal hebben.

Verder wil ik even met trots vertellen dat onze kleine vent sinds vorige week woensdag al om kan rollen van de rug na de buik over zijn linker zijde en gister avond heeft hij ook over de andere kant omgerolt. Erg snel allemaal ,want hij is vorige week 4 maanden geworden. Maar zo snel als onze niek zal hij hopelijk niet worden want die kon met de 6,5 maand al rond de tafel lopen. en op die leeftijd is dat helemaal geen gezicht 't Kind was nog geen 2 turfen hoog toen ( hihi)





bij deze weer een werktekening,
fijne dag allemaal

Een kerstkaartje in het paars




goede morgen allemaal,

Dit keer toch maar weer een kerstkaartje want de tijd vliegt zo snel voorbij voor je het weet moeten de kaartjes al verstuurd gaan worden. Ik heb dit keer een paars kaartje gemaakt , wel niet de traditionele kleurtjes maar ik vind hem zelf wel heel leuk geworden. Niet te druk gemaakt maar het papier vind ik zelf al zo mooi dat je daar niet al te veel van moet gaan bedekken met frutsels en bloemen, .(Het papier heb ik bij angelique gekocht Scrap &more)
Morgen plaats ik het doosje met werkbeschrijving want dan is mijn schoonmoeder jarig en ik neem aan dat ze dan niet achter haar computer gaat zitten om mijn blog te bekijken,
Verder hebben de kids nu vakantie en ben ik gister met rens en niek lekker wezen zwemmen, heerlijk ff hun alleen de aandacht kunnen geven,
Verder hoop ik dat het vanmiddag droog is want dan wandel ik met de boys lekker na het bos toe ,
Ik ben vandaag een dagje alleen met de kids want arno moest toch 1 dagje werken ondanks zijn week vakantie maar goed soms kom je daar niet onderuit,
fijne dag allemaal
liefs sandra

maandag 25 oktober 2010

kadootje voor mijn schoonzus en haar vriend
















Ik heb jullie pas al verteld dat we oom en tante gaan worden en dat ik al iets gemaakt had voor hun. Afgelopen weekend heb ik het afgegeven dus nu kan ik het jullie wel laten zien. Het idee is eigenlijk als een lucifersdoosje alleen vergroot met een kaartje aan de bovenzijde. Binnen in heb ik een muziekdoosje gedaan en sokjes. ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.
en om maar in de doosjes te blijven hangen. ik laat jullie er deze week nog 1 doosje zien en daar heb ik wel weer een werkbeschrijving bij gemaakt.
Verder ben ik bezig met de laatste dingetjes af te ronden voor a.s. zaterdag want dan is de scrapdag bij mij thuis. Het beloofd een hele leuke dag te worden met vele bekende gezichten. Ik heb er enorm veelzin in
liefs sandra

zondag 24 oktober 2010

challenge 21 bij E.H.I challenge blog




goede morgen allemaal,
de nieuwe challenge is weer van start gegaan en het thema voor deze week is HERFST.
Dit is het kaartje wat ik heb gemaakt als dt-member
Doen jullie ook weer mee
fijne zondag allemaal.

vrijdag 22 oktober 2010

kaartje voor vriendje van rens




Hoi hoi
hier ben ik weer,
Ik weet niet of sommige van jullie het al hadden gezien maar ik heb de werktekening van het babykaart/doosje al op het blog gezet in het bestaande bericht.
Maar goed het kaartje voor het vriendje van rens die heel toevallig ook Rens heet en ook 7 jaar is geworden. Rens had deze digi uitgezocht om het kaartje mee te maken. De bloemblaadjes en grassprieten zijn van crealies.
Niet helemaal mijn stijl maar goed voor je kids doe je alles toch.
Zo nu ga ik even kijken of ik arno kan hebben want hij heeft vandaag vrij genomen om de oude schuur(varkensstal) leeg te halen want morgen komt eeen vriend van ons met een kraantje en die gaat dan de oude schuur afbreken. En nog een half uurtje en rens en niek hebben vakantie.
Hoop dat ik nog aan freubelen toe kom maar dat zien we wel. Is wel erg lekker ff een weekje niet op de klok leven en arno heeft ook een weekje vrij dus lekker alle 5 mijn mannen thuis.
Fijn weekend allemaal.
liefs Sandra

donderdag 21 oktober 2010

doosje voor menscardworld en werktekening










met dit kaart doosje wil ik mee doen met de 5de challenge bij menscardworld,
De opdracht is dit keer maak een geboortekaarte voor een jongen en of tweeling,
Ik was helemaal vergeten om dit in mijn berichtje te vermelden door alle drukte met de kids vanmiddag. Toen ik bij de zwemles zat dacht ik ineens heb ik het nu wel of niet in mijn berichtje vermeld maar helaas toen ik thuis kwam was dat niet het geval. Hoop dat ik nu toch nog mee kan doen.


er is hier een ware babyboom in de familie.

Mijn neef en zijn vrouw zijn trotse ouders geworden van hun 2de zoontje,
6 weken tevroeg geboren maar het gaat met beide goed. Ik heb weer een geboorte kaart/doosje gemaakt waar ik pas ook een werkpatroontje van heb geplaatst. Het enigste verschil is dat ik deze vierkant heb gemaakt en het opbergvakje nu aan de andere zijde heb gemaakt.
Het afdrukje is van mo manning en ik heb dit keer weer de distress gebruikt na langetijd. Verder de laatste reststukjes van marianne design. Ook hier heb ik in het vakje weer een rompertje gestopt.

Verder heb ik ook al een kadodoosje gemaakt voor de zus van arno en haar vriend want zij verwachten hun 1ste kindje. Ik heb deze alleen nog niet afgegeven dus laat ik hem later aan jullie zien. Verder ben ik nu een digi aan het inkleuren want onze rens heeft a.s. zaterdag een kinderfeestje en niek volgende week zaterdag. Nu wilde rens ook ineens een piraten kaart geven dus ook voor hem weer aan de slag. Nu heb ik buiten het magnolia piraatje ook 3 hele mooie andere digi's gekregen en rens had zelf een keuze gemaakt, alleen die kaart moet ik nog afmaken.Morgen zal hij wel klaar zijn en dan laat ik jullie die zien.
zo mijn vloer is inmiddels weer opgedroogt na het dweilen en ik ga nu snel de zwemtas en voetbaltas klaar zetten en dan de boys weer halen.

fijne donderdag nog en tot morgen



challenge waar ik aan mee doe is Menscardworld

woensdag 20 oktober 2010

alleen voor jou


hoi allemaal,

Vandaag is een vriendin van me jarig en ik heb dit kaartje na haar toegestuurd. Gister kreeg ik een berichtje dat ze hem heeft ontvangen en ze vond hem erg mooi. Altijd fijn om te horen dat de kaartjes goed aankomen want dat is helaas niet altijd zo dankzij tnt post.
Voor het kaartje heb ik nog wat restpapiertjes gebruikt uit het action vintageblockje.margnoliaatje ingekleurd met de copics maar ik heb geprobeert de distress methode toe te passen en opzich is het redelijk gelukt maar op de foto is het niet zo duidelijk te zien.


Met mijn muur is het trouwens goed gekomen maar wat bleek nu , de verf heeft meer dan 24 uur nodig om op de definitieve kleur te komen. Tja wist ik dat maar na een bezoekje aan de bouwmarkt hadden ze het me even goed uitgelegd.( ben blond hé) .

Sommige hadden de vraag welke kleur is jou muur dan geworden nou ja kijk na de foto dan zie je een deel van het resultaat.
voorheen was de muur donkerbruin ( kleikleur) dus je snapt dat dit een hele omschakeling was maar al met al vind ik het resultaat wel erg leuk en de ruimte kijkt nu nog groter en lekker fris.
fijne woensdag allemaal
liefs sandra

dinsdag 19 oktober 2010

bedankt voor jullie hulp


bedankt voor jullie reacties via de mail. Ik heb inmiddels het geen wat ik zocht , nogmaals bedankt

Verder wil ik iedereen heel erg bedanken op mijn uitwerking van het doosje van de workshop bij angelique.

ik verkoop veel stempeltjes en mijn slice



hoi allemaal,


ik ben mijn kasten aan het opruimen en ik heb besloten om verschillende stempeltjes weg te doen. Onder andere magnoliastempels, greetingfarm, cc design en motivet


ook verkoop ik mijn slice snijapparaat.

Als je op deze link klikt kom je bij mijn marktplaats advertenties

maandag 18 oktober 2010

mijn resultaat van de workshop














Hoi allemaal,

Zo ik heb een heel leuk maar druk weekend achter de rug, Een geweldige zaterdagavond en nacht gehad. Zondag ochtend kwam ik brak uit mijn bed maar toch maar optijd alles inorde gemaakt en met de kids nog wat gaan doen, ook nog na de bouwmarkt en tuincentrum geweest. s avonds kreeg ik het in mijn hoofd om maar direct mijn muur te schilderen in de speelhoek waar we s middags verf voor hadden gehaald,

Tja ik moet er zelf nog ff aan wennen maar manlief en de kids vinden het super.
Maar goed hier boven de foto's van mijn doosje die ik bij angelique heb gemaakt afgelopen vrijdag. Ik heb er zaterdag nog lekker aangewerkt en vandaag verder afgemaakt,
Ik vind het een geweldig leuk model en erg leuk om te maken,
En angelique bedankt voor een super leuke dag
liefs sandra

zaterdag 16 oktober 2010

ik ben er weer.







Nou na een korte afwezigheid ben ik er weer hoor,
Ik heb in de loop van de week dit kaartje beetje met beetje gemaakt . Verder ben ik gister nog na Angelique geweest en daar hebben we weer een super leuke en gezellige dag gehad . Het kaartendoosje is nog niet klaar wat ik gister gemaakt heb bij haar maar ik ben er druk mee bezig om hem af te maken. Maar goed net eerst met rens na het voetbalveld geweest en nu even freubeltijd. ik hoop dat ik vandaag of morgen nog even langs jullie bloggen kan komen maar eerst ga ik lekker freubelen daarna boodschapjes doen en vanavond met een vriendin stappen en ik moet even kijken hoe ik me morgen voel.( Hoop dat het geen latertje wordt maar ik ben er bang voor Hihi)
fijn weekend allemaal
liefs sandra