zondag 28 februari 2010

workshop angelique

hoi allemaal,

ik heb gister een ontzettend leuke dag gehad bij angelique. Pfff het is nog een hele klus om die technieken onder de knie te krijgen. Ik had helaas ook niet helemaal mijn creatieve dag gister dus ik ben maar flink aan het oefenen gegaan op een proefvel en uit eindelijk toen het een beetje wilde lukken ben ik in het boekje begonnen. Ik moet nog heel veel inkleuren maar dat komt vanzelf wel.. Ik vond het ook erg zonde om anders mijn boekje te verknallen. Als ik hem zover heb dan zal ik hem op mijn blog zetten.
Voor mij was die dag echt voor herhaling vatbaar en angelique heel erg bedankt voor deze dag en voor de gezelligheid, Ik kom zeker terug.
Zo nu ga ik nog ff rustig met de kids een spelletje doen want als stan geslapen heeft gaan we na de verjaardag van mijn neefje hij wordt 2 jaar,
Ik heb even al jullie blogs afgelopen om jullie mooie creaties te bewonderen en ze zijn stuk voor stuk erg mooi geworden. Het waren er zo veel ( jullie hadden wel een productieve dag gister hihi) dat ik ze wel bekeken heb maar geen berichtje achter heb gelaten.
ik wens jullie een hele fijne zondag toe.
liefs sandra

vrijdag 26 februari 2010

een kaartje voor angelique











helemaal vergeten te plaatsen
angelique geeft een candy weg en ze had er een hele leuke opdracht aan verbonden. Maak een kaartje stuur die naar naar haar . Mijn kaartje heeft ze al ontvangen dus nu kan ik hem plaatsen
het kaartje wat ik heb gemaakt is een zogenaamt gordijnkaartje. Als het kaartje gesloten is dan is de tekst bedekt en als je hem open maakt dan schuiven de paneeltjes voor de tekst weg.
Morgen ga ik na haar toe voor een workshop copics ben heel benieuwd ik heb er ontzettend veel zin in.
vandaag word het een spannende de dag want vanmiddag wordt mama geopereert. Ik ben er gisteravond met de oudste 2 boys nog even geweest om mijn kaartje en tasje met chocolaatjes te brengen en ook rens had een mooi kaartje gemaakt, ze had erg veel pijn en ik hoop zo dat ze na deze operatie een keer door het leven kan zonder al die pijn. Ik weet niet beter dan dat ze dat heeft dus heel spannend allemaal.
Ik zal jullie op de hoogte houden.
fijn weekend alvast
liefs sandra

woensdag 24 februari 2010

een uitschuifkaartje


voorzijde geopend


achterzijde geopend





de kids waren vanmiddag lekker thuis en wilde graag gaan knutselen dus ik alle spullen tevoorschijn gehaald en we zijn met zijn drietjes heerlijk aan de freubel gegaan, helaas was het voor korte duurt want ze hadden het alle twee binnen 15 min bekeken dus bleef ik alleen over aan de keukentafel. Maar goed niet getreurd want dan kan ik te minste wel door werken( hihi)
Ze zijn nu samen op de vtech computer een spel aan het spelen.
Dit is het kaartje wat ik met bloghoppen ergens had gezien wat ik nog wilde maken.
Ik heb een uitschuif kaartje gemaakt met het papier van october afternoon. Het papierblock is bijna op maar het blijft een geweldige lijn.

ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

en ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie hele lieve reactie's op mijn werk.

liefs sandra

dinsdag 23 februari 2010

een persoonlijke verjaardagsslinger




Ik ben vanmiddag begonnen met het maken van een persoonlijke verjaardagsslinger.
Mijn neefje Noah viert a.s. zondag zijn 2de verjaardag ( hij is een schrikkelkindje) en ik wilde hem iets persoonlijks geven dus ik heb een slinger gemaakt die ze elk jaar met zijn verjaardag neer kunnen hangen.
Ik heb eerst alle rondjes uitgesneden met mijn slice en tot zover ging het goed maar toen de letters uitsnijden. ja had ik een leuk cardstock kleurtje uitgezocht maar toen begon de ellende met het uitsnijden. na een paar pogingen heb ik een ander cardstock vel gepakt en toen ging het goed. Kun je toch zien dat er ontzettend veel kwaliteits verschil in deze producten zijn.
ik heb de rondjes beinkt met blauwe inkt en de letters heb ik zo gelaten zonder te inkten. Heb er verder geen poespas vangemaakt want anders wordt het veelste druk.
Heb het net al weg gebracht , ik was benieuwd na hun reactie . Ze waren er erg blij mee.
Met mijn geboorte kaartjes gaat het goed ik ben goed op weg. alles zit zover in elkaar wat al inelkaar gezet kon worden en al mijn hoekjes zijn geponst ( pfff ik kan geen hoekjes meer zien)
nu ben ik nog aan het wachten op papier en als het goed is krijg ik dat a,s week binnen.\En dan kan ik weer op mijn gemak verder,

fijne avond nog

Liefs sandra

maandag 22 februari 2010

mijn bol buikje


Ik ben met mijn zwangerschap alweer over de helft , wat gaat het toch snel zeg,ik voel me gelukkig weer goed (soms te goed) moet daar mee moet ik ook opletten zodat ik niet gelijk te veel ga doen, ben gister begonnen met de geboorte kaartjes en ik kan er nog niet veel over vertellen alleen dat ik heel veel snijwerk heb en ik veel hoekjes af moest ronden met de hoekpons , Per kaartje maar liefst 10 x een hoekje afronden en dat bij +/- 140 kaartjes . dus je snapt wel dat ik een lamme hand heb van de pons.

hoop vanavond een kaartje te kunnen maken had via het bloghoppen ergens een leuk kaartje gezien nu hoop ik dat ik nog weet hoe 't in elkaar gezet moet worden want ik weet echt niet meer op welke blog ik die gezien heb. ( blond hé)
Zal wel weer een heel gepuzzel worden ben ik bang maar goed ik heb de tijd aan mezelf hoef voor niemand te haasten

fijne avond allemaal

liefs sandra

zaterdag 20 februari 2010

mijn kapstok boom

.
Zo ik heb net al heerlijk ontspannen in ons bubbelbadje gelegen wat het was een drukke maar leuke dag geweest. een enkele weken geleden zag ik in de karwei folder een kapstok in de vorm van een boom. alleen was dat zo'n kale zonder blaadjes en dat vond ik niet zo leuk, wat ik ook minder vond was de prijs. 69 euro vroegen ze maar liefs ervoor,
en ik dacht ik maak hem lekker zelf.
heb een beetje op google zitten zoeken en er kwamen verschillende kapstok bomen tegen alleen niet precies wat ik leuk vond dus ik heb er maar een mix van gemaakt, helaas hoort er ook nog een vogelhuisje aan een tak te hangen maar die is helaas afgebroken tijdens het uitzagen. maar die komt er wel weer aan maar dan dmv een touwtje . de kapstok komt op de babykamer te staan als het allemaal goed blijft gaan dan wil ik as. week de boom in de grondverf zetten welke kleur ik hem in af ga lakken weet ik nog niet. ik moet de kleuren van de kinder kamer nog uit zoeken ik heb wel een idee maar dat kan altijd weer veranderen bij mij. (hihi) we weten inmiddels wat het wordt dus dat is al een makkelijkere keuze om dan een kleur te kiezen. Maar voordat ik daar pas mee bezig hoef te zijn duurt voorlopig helaas nog wel even. Arno en mijn schoonvaders zijn nu al enkele weken bezig de zolder etage op te knappen tot slaapkamers voor de oudste 2. Pfff dat is me toch nog eens een flinke klus. wij wonen in een oude boederij en op die zolder was nog nooit iemand geweest dus we moesten eerst een goede isolerende vloer erin leggen een vaste trap maken dan het dak isoleren dakramen plaatsen en het grootste probleem zorgen dat de zijwandjes en het plafond mooi waterpas erin komen te zitten. Gelukkig is het nu allemaal mooi uitgevult zodat alles er recht in kan komen( plafond) en heb ik gister de heledag met de schuurmachine in de weer geweest maar het resultaat mag er wezen. Gelukkig is het einde in zicht nou dan moeten we dus nog een nieuwe slaapkamerwand plaatsen voor de babykamer en een dakkapel zetten . Ik heb me er maar bij neer gelegd dat waarschijnlijk de babykamer niet klaar zal zijn als t geworen is maar goed dat is ook niet zo erg want het kan nog bij ons op de kamer liggen. Ik heb liever dat we er wat langer over doen en de afwerking pewrfect is dan dat we het afraffelen( daar kan ik helamaal niet tegen dus doen we dat maar niet)
Ik ben gister trouwens nog met rens in heesh geweest om papier te halen voor de geboortekaartjes dus daar kan ik ook nog lekker mee aan de slag.( en dat was helaas niet als enigste aan mijn vingers blijven plakken had weer een volletas )
nou dames ik zal maar met mijn verhaaltje stoppen want anders vallen jullie dadelijk nog in slaap tijdens het lezen ( hihi)
fijn weekend nog allemaal

liefs sandra

donderdag 18 februari 2010

Een award gekregen van gemma


Ik werd net verrast met nog een award. Deze heb ik van Gemma (de freubelfreule) gekregen. Heel erg bedankt hier voor.
Ik waardeer het enorm
liefs sandra

woensdag 17 februari 2010

een secret panel card

voor



secret panel


achterkant

ik zag bij peet dit model kaartje en ik vond hem zo leuk om het zelf ook eens te maken.
Peet heeft een filmpje om haar blog staan ook van een ander mooi model kaartje waar ik wel al mee aan de slag ben geweest maar die kan ik nog niet laten zien.
ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden,
Het is heel leuk om te maken en erg makkelijk
Ik ben vandaag trouwens voor de 20 weken echo in het ziekenhuis geweest en wat ze tot nu toe kunnen zien is het gezond qua maagje,niertjes hartje rugje buikje hoofdje etc. ik zal van de week de echo foto inscannen en aan jullie laten zien. het is wel een kleine drukte maker 't was een keer of 4 gedraaid zodat hun ook meer tijd nodig hadden om alles duidelijk in beeld te krijgen,
maar al met al erg fijn om te zien dat alles goed gaat daar in mijn buik.
liefs sandra

zondag 14 februari 2010

Thanks



Dit kaartje heb ik gemaakt na aanleiding van de nieuwe sketch van Create4 fun
het afdrukje weer ingekleurd met mijn vertrouwde copic's de bloem heb ik zelf gemaakt dmv een retro bloemen pons. (uitleg staat bij ge-we op de blog.)
En dames is bij jullie ook al de carnaval vreugde losgebarsten hier in het dorp wel. ik zelf sla dit jaar over maar jullie snappen denk ik wel waarom. mijn ouders zijn zo lief om de oudste 2 jongens morgen en overmorgen mee te nemen na de carnavals kindermiddag. De jongste heeft er toch nog niets aan is nog geen anderhalf dus volgend jaar is vroeg genoeg om heb daarmee natoe te nemen,
fijne zondag nog
liefs sandra

vrijdag 12 februari 2010

een schilderijtje in opdracht




een tijdje geleden had ik jullie dit schilderijtje al laten zien zonder namen omdat we alleen nog moesten wachten tot de kleine was geboren. Nu kwam mijn kennisje van de week met het geboorte kaartje aan en dit is het resultaat geworden.


ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


liefs sandra
ps het gaat al weer beter met me, ik doe rustig aan en laat me heerlijk verwennen.

woensdag 10 februari 2010

een criss cross kaartje met iets extra's








heb het vandaag heel rustig aan moeten doen omdat we gister onverwachts de verloskundige moesten bellen door een kleine tegenvaller, De kids hebben de middag bij een vriendje en de andere bij mijn zus doorgebracht. heb een uurtje of 3 volgehouden voor de tv maar goed ik ben geen persoon die stil kan zitten dus ik dacht achter mijn bureautje is ook rustig aan doen en heerlijk ff mijn gedachten niet bij het gebeuren van gister zijn.
Ik heb een criss cross kaartje gemaakt met een extra inhoud.
De peettante van arno is volgende week jarig dus ik dacht vast iets voor haar te maken en dit is het resultaat. wil nog een kadopasje kopen van het kruidvat .
het papier is van prima marketing blooming retro. de bloem heb ik gemaakt met de retropons bij Ge-we staat de uitleg hiervoor hoe je deze kunt maken.
fijne avond allemaal
liefs sandra


dinsdag 9 februari 2010

aloha


gisteravond nog lekker gefreubelt en daarna heerlijk vroeg na bed.( hihi) altans dat was de bedoeling. Net voordat ik de trap op wilde lopen hoorde ik onze stan heelhard mama en papa roepen.. Gelukkig was arno op zolder klaar met klussen dus is hij met stan nog even na ondergegaan zodat ik toch lekker mijn bedje in kon duiken. Ben gelukkig weer een beetje bijgetankt,
Wat betreft het kaartje ik heb weer een afdrukje van de greeting farm gebruikt. ik vind ze zo schattig. De aller laatste restjes van mijn papier gebruikt verder heb ik een bloem in haar haren gemaakt. Afdrukje ingekleurd met copics


Liefs sandra

maandag 8 februari 2010

een kaartje roze en aqua


Ik had vanmiddag dit afdrukje al ingekleurd en het papier had ik ook al klaar liggen.
Net na het eten mijn eettafel weer opgeruimt om plek te maken voor mijn freubel spulletjes.
Ik was erg verbaast want niek maar ook stan waren beide zo moe dat ze om kwart over 6 al in bed lagen en voor half 7 het al helemaal stil was. Arno heeft onze Rens net maar na boven gebracht en in zijn bedje gelegd. heerlijk is dat die rust om je heen. had ik wel ff nodig want heb de hele nacht met stan op mijn arm gezeten omdat hij weer tandjes aan het krijgen is. Om 6 uur vanmorgen had arno mij afgelost zodat ik toch nog een krap uurtje kon slapen , helemaal brak toen ik er toch uit moest maar goed die andere 2 moesten na school. Half 8 vanmorgen sliep stan eindelijk tot vanmiddag half 2 . Daarna hem maar snel kleren aan gedaan en mijn rondje boodschappen weer gedaan. door het verkeerde ritme was ik vanmiddag ook nog te laat bij school , maar ik had geluk de boys kwamen allebei 5 min, uit hun klas. al met al toch nog op tijd.
Ik ga zo nog ff freubelen en dan onder een heerlijke douche en lekker vroeg na bed.
fijne avond allemaal
liefs sandra

zondag 7 februari 2010

tasje en kaartje voor de scr@pcards challenge-blog

'kaartje volgens de sketch van scrapcard challenge blog

Dit is hij geworden



dit is de sketch



HET VALENTIJNSTASJE
















Het hartje heb ik tussen de wasknijpertje geklemt zodat je op de achterkant van het hartje nog een lieve tekst kunt schrijven


Hé hé we hebben een zeer drukke dag achter de druk van verjaardag tot bezoekje aan schoonouders en daarna weer aan de klus op de zolder,

Pffff en dan ook nog de kids die niet wilde slapen. Ja ja soms zit het mee en soms een beetje tegen. Heb gelukkig nog wel tussen door lekker kunnen freubelen voor de scrapcards challengeblog. ik heb beide challenge's die ze nu hebben lopen gemaakt . Het tasje met als hoofdkleur rood en een kaartje volgens de sketch.
Fijne avond nog. ik ga zo mijn oogjes sluiten want morgen is het weer vroegdag,
Groetjes sandra
p.s


o door mijn tijdgebrek vandaag heb ik wel jullie mooie creatie's bewonderd maar geen reactie achtergelaten dus bij deze erg mooi wat jullie weer hebben gemaakt, super

vrijdag 5 februari 2010

mijn neefje is bijna jarig


ja ook mijn neefje wordt weer een jaartje ouder. hij is precies 6,5 maand ouder dan onze stan wel heel leuk om hun samen op te zien groeien, Noah is op schrikkeldag geboren dus wel heel bijzonder, ik heb dit kaartje vast voor zijn verjaardag gemaakt . aangezien ook de carnaval weer voor de deur staat en arno ook nog net na de carnaval jarig is kan ik het maar vast klaar hebben liggen. Ben ook benieuwd hoe hij zijn nieuwe step gaat vinden hij is zo stoer.
groetjes sandra
fijn weekend alvast

woensdag 3 februari 2010

nog 2 awards

nou ik ben de afgelopen weken helemaal overdonderd door de awards wat ik van jullie heb mogen ontvangen. gister kreeg ik er nog van maris gekregen.
heel erg bedankt hiervoor.
Ik ben blij dat jullie mijn werk waarderen dat doet een mens heel veel goeds.
dank jullie wel hier voor,
En ook telkens voor jullie hele lieve reactie's
liefs sandra

dinsdag 2 februari 2010

best wishes




het dochtertje van mijn vriendin is 1 en daar hoort natuurlijk een kaartje bij.
had het papier van basic grey nog op tafel liggen en kon het dus niet laten om er nog een kaartje mee te maken.
is het geen geweldig afdrukje het is zo'n schatje ze hebben die ook als jongetje ( mo manning)

o was ik helemaal vergeten te vertellen. ik haalde eind van de middag de brievenbus leeg en toen zat er een envelopje tussen ge- adresseerd aan mij. ( altijd leuk) dus ik maak het open en wat zag ik tot verbazing een geweldig kaartje gemaakt door annemarie en marit met een geweldig stempeltje voorop van magnolia met een dikke buik. Ik heb hem aan mijn kast gehangen
ik wil jullie heel erg bedanken annemarie en marit voor dit ontzettend lief en mooi gebaar.

een zomerskaartje op een regenachtige dag


bah wat een vies weer is het vandaag toch. Gister nog volop genieten van het mooie witte sneeuwlandschap en vandaag van die natte vieze drap. Bah
dus ik dacht ik ga een lekker zomers kaartje maken, Heb het papier van Basic Grey weer voor de dag gepakt Lemonade . Ik blijf het papier helemaal geweldig vinden . heb het afdrukje ingekleurd met de copics en de rand van het afdrukje heb ik be-inkt, nog wat bloemen op de hoeken en dit is het resultaat,

groetjes sandra