zondag 28 februari 2010

workshop angelique

hoi allemaal,

ik heb gister een ontzettend leuke dag gehad bij angelique. Pfff het is nog een hele klus om die technieken onder de knie te krijgen. Ik had helaas ook niet helemaal mijn creatieve dag gister dus ik ben maar flink aan het oefenen gegaan op een proefvel en uit eindelijk toen het een beetje wilde lukken ben ik in het boekje begonnen. Ik moet nog heel veel inkleuren maar dat komt vanzelf wel.. Ik vond het ook erg zonde om anders mijn boekje te verknallen. Als ik hem zover heb dan zal ik hem op mijn blog zetten.
Voor mij was die dag echt voor herhaling vatbaar en angelique heel erg bedankt voor deze dag en voor de gezelligheid, Ik kom zeker terug.
Zo nu ga ik nog ff rustig met de kids een spelletje doen want als stan geslapen heeft gaan we na de verjaardag van mijn neefje hij wordt 2 jaar,
Ik heb even al jullie blogs afgelopen om jullie mooie creaties te bewonderen en ze zijn stuk voor stuk erg mooi geworden. Het waren er zo veel ( jullie hadden wel een productieve dag gister hihi) dat ik ze wel bekeken heb maar geen berichtje achter heb gelaten.
ik wens jullie een hele fijne zondag toe.
liefs sandra

7 opmerkingen:

 1. hey meiske, sommige dingen lijke zo eenvoudig he? Maar aldoende leert men toch? Leuk dat jullie zon geslaagde dag hebben gehad. Wie weet zie ik je zo nog bij Nellie..geld brand in me knip :-). Gisteren al een lijst gemaakt met wat ik toch zeker even inwil slaan hihi...Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Sandra!
  Wat leuk dat je het gisteren zo leuk heb gehad.
  Ben benieuwd naar je boekje!

  Heel veel plezier vandaag met de verjaardag.

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hi san, leuk dat je het zo luek gehad hebt gisteren ik ben heel benieuwd naar je boekje xxfijne zondag nog met de kids en je man xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk he ik weet uit ervaring hoe gezellig het bij liek is, fijne zondag nog

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vond het ook erg leuk dat je er was en om je te leren kennen in het echt! En je kleurde goed hoor, niet de lat te hoog leggen voor jezelf, dan komt het helemaal goed! Rustig aan met alles en denk goed aan jezelf hoor!! groetjes ook van erik en zekers van mij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sandra,
  Via het blog van Irene kom ik bij jou uit.
  Leuk hoor. Je maakt echt ook hele mooie dingen. Het is grappig om te zien dat iedereen het weer anders doet. Zo blijf je ideetjes krijgen!
  Ik ga je blog volgen; altijd leuk.

  Groeten Miranda
  http://laulijn.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond het ook heel erg gezellig. Gewoon lekker blijven oefenen dan komt het vanzelf goed.
  Doe rustig aan hé.......en neem je rust.

  Ik heb even rong gekeken op je blog en er staan leuke dingen op hoor. En wat een scatten van kinderen heb je zeg. Vooral Stan als leeuw is enig.

  Gr. Mieke

  BeantwoordenVerwijderen