vrijdag 20 november 2009

druk druk druk

hebben jullie ook wel eens van die weken dat je door alles en nog wat geleeft wordt en geen tijd hebt voor je eigen dingen.Nou ik zit nu midden in zo'n periode.
Vanalles regelen voor de bouw van de nieuwe schuur. het gaat veel sneller als de planning was dus moet ik alles in een sneltrein zien te regelen. De kozijnen die we over konden nemen van iemand is in 1 keer niet door gegeaan dus nu hals overkop nieuwe kozijnen zien te vinden die in die maatvoering zitten. in de tussen tijd je dagelijkse dingen voortzetten ( kids na school , boodschappen doen en huishouden ) . Ik baal er zo van zelfs een dag heeft op het moment te weinig uren om dit alles al bol te werken. Nu ook nog steeds aan het dubben of ik de jongste 2 kinderen wel of niet moet laten inenten.
pffffffffff wat een leuke tijd, en de kids zitten nu ook in zo'n leuke tijd ivm het sinterklaas gebeuren. wat ben ik blij als ik op de kalender 6 dec. zie staan en die goede oude man weer vertrokken is,
ik hoop dat ik snel weer iets kan maken,

liefs sandra

7 opmerkingen:

 1. ik herken het gelijk hoor! dat krijg je met kinderen :) :P

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel sterkte met de drukte Sandra! Hopelijk vind je snel weer een beetje rust (liefst denk ik wel voor 6 december, anders moet je wel erg veel geduld hebben ;))

  Liefs,

  Mélanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. JA dst heb ik niet meer mijn kinderen zijn het huis al uit maar soms ben ik ook zo druk dat mijn hoofd overloopt. En wat de inenting betreft dat is zeker heel moeilijk ik ben ook nog steeds aan het dubben van wel of niet ik ben nl bijna 63 maar ben verder gezond dus ik denk het niet dat ik het doe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sandra,
  Veel sterkte in deze drukke periode, nooit leuk als je zo moet stressen!! liefs, Marley

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik herken het probleem soms zouden er meer uren in een dag moeten zitten, of haha we zouden ze bij moeten kunnen kopen, succes met alles

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi sandra,

  Het klinkt allemaal heel bekend....tja hier is het ook allemaal zo spannend met de goed heilige man en z'n pieten. Pffff....zal ook blij zijn als het 6dec is hoor!!
  Succes met de verbouwing meis.

  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heeej Meid,

  Dank je wel voor je bezoekje en je reactie op mn theedoosje, super lief van je!!

  En wil je even succes wensen in deze drukke tijd. Jeetje....dan komt het wel tegelijk allemaal. Zul je altijd zien. Maar als het dan eenmaal achter de rug is, dan heb je het weer lekker rustig (tenminste dat is bij mij vaak het geval).

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen