zondag 31 januari 2010

hier is die dan mijn projectje



mijn memorie doosje met boekje









Ik heb nog niet in elk venstertje een foto zitten maar dat komt omdat we over 2,5 weer een echo krijgen dus dan pas de foto's krijgen.
En ik ben nu al 2 dagen op zoek na de 1ste echo maar denk dat ik hem te goed heb weg gelegt want ik kan hem zo niet 1,2, 3 vinden. Zullen de hormonen wel zijn. ( hihi)




Sorrie voor de vele foto's
Ben benieuwd na jullie mening
fijne avond nog
Groetjes sandra

een uitschuifkaartje en een .........



Ik heb gister toen de mannen op zolder aan het klussen waren en stan heerlijk lag te slapen dit kaartje gemaakt, erg leuk om te doen en ik ben eigenlijk best wel blij met het resultaat. Ik heb er van die plakpareltjes van de zeeman op geplakt en op de hoeken een swirl geplakt en op de uiteinde behandeld met stickels.
Hieronder nog een heel klein stukje van het projectje waar ik mee bezig ben. kon het gewoon niet laten om jullie vast een stukje te laten zien.( hihi)
Ik hoop jullie mischien eind van de dag en anders morgen de rest te laten zien.
Maar we gaan de kids dadelijk eerst maar op de slee zetten nu het nog kan want er is weer een flink pak sneeuw gevallen.

fijne zondag allemaal
liefs sandra



vrijdag 29 januari 2010

een valentijnsdoosje












We hebben straks heerlijk met de kids bij de pannekoekenbakken geeten. heerlijk om de kids aan tafel te zien met hun smullende gezichtje's .

zelf de kleinste zal zijn pannekoekje heerlijk na binnen te schuiven.

Bij die pannekoekenbakker grijgen de kinderen bij hun kinderpannekoek of ijsje muntjes, en met die muntjes kun je in hun winkeltje een kadootje kopen. en dat is zo gezellig aangekleed en voor de jongens natuurlijk ook helemaal super als afsluiting,
Maar goed even over mijn doosje. ik heb het dit keer in het originele formaat gehouden maar natuurlijk makkelijk aan te passen in elk gewenst formaat. Morgen ga ik even na de winkel om van die suikerhartjes er in te doen en dan heb je toch een gezellig geheel

groetjes sandra


omdat er zoveel vraag is na de werktekening heb hem hiermaar neer gezet.

nog een award


nou ik ben echt helemaal overdonderd ik heb weer een award gekregen.
ben er superblij mee dank je wel maranda

een nieuw huis


Ik heb een keer iets heel anders gemaakt . Mijn oom heeft een ander huis en daar hoort natuurlijk een kaartje bij.
een keer een kaartje zonder afdrukje,het label kun je achter de cirkel schuiven en daar zet ik straks mijn tekst op.
Op de bloemen en een stukje van het dak heb ik glitters gedaan.

fijn weekend vast
groetjes sandra

donderdag 28 januari 2010

vensterkaartje





heb vanmiddag heerlijk gefreubelt,
ik wilde graag een vensterkaartje maken maar ik heb er flink mee zitten stoeien om het cirkeltje mooi uit te snijden met de cirkelsnijder alleen dat is 3 keer verkeert gegaan maar goed ze zeggen drie keer scheeps recht en gelukkig kwam die gezegde bij mij dit keer wel uit.
heb het afdrukje eerst rechthoekig uitgesneden maar dat vond ik toch niet zo mooi dus heb ik het daarna rond gemaakt maar ja je voelt de bui al hangen in de hoogste kwam ik wat papier te kort. een goede les voor de volgende keer,( hihi)
ben benieuwd na jullie reactie,

groetjes sandra

Wat vinden jullie er van?

hoi hoi,
gister middag was rens vrij en had een keer niets afgesproken dus wij zijn gistermiddag toen stan lag te slapen en niek bij een vriendje was heerlijk aan de knutsel gegaan. dit zijn rens zijn kaartjes . de kluskaart is voor arno want hij is ook alweer bijna jarig en het andere kaartje heeft hij voor mijn moeder gemaakt voorals ze na het ziekenhuis moet,




Zelf heb ik dit kaartje gemaakt,



het afdrukje is weer van de kleurplaten site . en ingekleurd met de copics. de swirl en bloemen heb ik met de slice uitgesneden,
vanmiddag ga ik ook heerlijk aan de freubel heb net al alles klaargezet dus kan ik aan de slag,
niek was dood moe en ligt heerlijk te slapen en stan ( de jongste) mag op donderdag altijd naar mijn moeder toe omdat ik als de school uit is direct door moet rijden na de zwemles dus ik heb een rustig middagje. heerlijk
liefs sandra

nog 2 awards




ik zet mijn computertje aan en ik zag dat ik van linda deze 2 awards heb gekregen heel erg bedankt linda.Ik heb de 7 dingen waar ik vrolijk van wordt al eerder verteld dus ik zal jullie daar niet nog een keer mee verblijden( hihi) als je na onder scrolt kun je ze nog lezen,

woensdag 27 januari 2010

2 awards gekregen


Ik werd net blij verrast met deze 2 awards die ik van angelique heb gekregen ,
ik moet wel 7 dingen vertellen over me zelf wat ik leuk vind klik hier op om dit te lezen
ik geef deze award door aan al mijn volgers , jullie hebben hem allemaal verdient,
liefs sandra

maandag 25 januari 2010

2 uiterste van elkaar








vanavond heb ik nog ff lekker gefreubelt,
heb 2 uiterste van elkaar gemaakt.
een rustig kaartje en een heeeeeel erg uitbundig kaartje met heel veel glitters, Het eerste kaartje vind ik zelf erg mooi geworden maar ik vind het papier dan ook helemaal geweldig en ja het andere kaartje wat zal uj daar van zeggen die is erg over the top. ( ik heb glitters aangebracht op het jurkje en op haar vleugeltjes)
En de afdrukje's heb ik gevonden tijdens het zoeken na kleurplaten voor de kids.
Dus een kleurplaat verkleinen en klaar was ik. Ik heb ze ingekleurd met mijn copic's
het kaartje met de hond heb ik papier van bo bunny gebruikt en het andere kaartje heb ik restjes papier gebruikt.
bedankt voor jullie lieve reactie's die ik elke keer weer met veel plezier lees en erg leuk om te lezen dat jullie mijn werk leuk vinden.
ben benieuwd wat jullie van mijn 2 uiterste vinden.
groetjes sandra

Make a wish

Vanmorgen toen onze stan nog heerlijk lag te slapen heb ik dit kaartje gemaakt. Het papier is van october afternoon Nook and Pantry.
Het afdrukje heb ik met de copic's ingekleurd.Helaas waren mijn groene bloemen op anders had ik er in het midden onder in nog een gemaakt.
Is natuurlijk weer een goede reden om spulletjes te bestellen.( hihi)
fijne dag allemaal
groetjes sandra

zondag 24 januari 2010

just a note to say


Heb het hele weekend erg veel zin gehad om lekker te freubelen alleen ging dat helaas niet omdat ik erg veel pijn in mijn bekken had en dus veel plat heb gelegen. gelukkig waren de jongens gister heel lief zodat ik toch mijn rust kon nemen wat ik nodig had.( manlief was werken anders was het wat gemakkelijker geweest om tot rust te komen) Maar goed vandaag nog veel rust genomen en net toch maar achter mijn bureautje gekropen om een kaartje te maken.
ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Op de foto komen de kleuren niet helemaal mooi uit maar dat krijg je bij lampen licht,

groetjes sandra

vrijdag 22 januari 2010

onze ukkepuk




Hier is hij /zij dan onze kleine ukkepuk.
wat is het toch weer helemaal super hé als je het hartje weer ziet kloppen en wat is het nu al een kleine drukte maker. daar zal ik nog heel wat voetwerk van gaan voelen( hiHi)
Hij/zij lag lekker met de handjes voor het gezichtje leek wel half met een duimpje in 't mondje. Helaas was het niet te zien of het nu een menneke of meiske is lag de hele tijd met de beentjes gekruist . we wachten wel af. ik was wel erg benieuwd of mijn voorgevoel gelijk heeft. Ik heb bij alle zwangerschappen een sterk voor gevoel gehad en ook 3 x al gelijk gehad en nu denk ik dat we nog een menneke dus ik ben heel benieuwd (want stiekem hoop ik daar ook op.)
groetjes sandra

donderdag 21 januari 2010

Have a nice day


Ik ben niet helemaal tevreden met dit kaartje want ik vind hem te druk. Ik had deze bloemen er niet op moeten doen maar een effe kleur. Helaas had ik ze al met gluedots vast zitten dus laat ik ze ook maar zitten anders trek ik alles kapot.
Het papier is van bo bunny kitchen spice ginger, wat lint

Vanavond is het spannend want we krijgen een echo ben heel benieuwd of alles goed is, De oudste 2 boys gaan ook mee en ze verheugen zich enorm om de baby te zien.( hihi ik ook )
Ze zijn al de hele week er over aan het praten . Ik zal de echo foto morgen op mijn blog zetten,
groetjes sandra

woensdag 20 januari 2010

kaartje en boekje voor mama








Ik heb gisteravond het boek je af gemaakt en vanmorgen heb ik het gegeven ze was er erg blij mee. Het kaartje bewaar ik nog even voor na de operatie. Mijn moeder is al heel erg lang aan het dokteren om te kijken waar de pijn in haar schouder en nek vandaan komen. Na jaren lang de verkeerde diagnose is gesteld hebben we eindelijk besloten voor een 2 de kijk op dit geheel ze is bij ons in het dorp na viasana ( kliniek) gegaan en daar hadden ze binnen 3 weken duidelijk dat de operatie wat ze 3 jaar geleden heeft gehad aan haar schouder en alle medicijnen voor niets was geweest want uit de mri scan kwam uit dat ze aan de voor zijde van haar botkapsel een scheurtje heeft zitten en niets aan haar schouderblad heeft en nek.
Gelukkig is dit na 20 jaar nu eindelijk duidelijk en daaraan wordt ze dus geopereert. Geen hele grote ingreep gelukkig maar hopelijk met een heel goed resultaat want nu loopt ze de hele dag met heel veel pijn rond en dat op 51 jarige leeftijd,

We hopen nu dat dit haar van de pijn af helpt
groetjes sandra

dinsdag 19 januari 2010

het derde kaartje ENJOY


ik was gister nog aan een kaartje begonnen maar heb hem niet afgekregen.

Ben vanmorgen ermee verder gegaan toen onze stan nog heerlijk lag te slapen.

En met kaartje 4 begin ik straks na het eten nu ben ik nog met een projectje bezig voor mijn mama want ze moet bijna geopereert worden en ook het kaartje wat ik straks ga maken is voor mama

maandag 18 januari 2010

ik ben er weer

Hoi allemaal,

Ja hoor ik ben weer boven water. ben sinds zondag weer op de been en ik heb die dag gelijk goed aan gepakt, terwijl arno boven aan het stoeien was met het plaatsen van een vaste zolder trap ben ik mijn hobbykamer anders in gaan richten.
Ik heb mijn werkblad verplaatst lekker onder het raam zodat ik heerlijk na buiten kan kijken. Mijn kasten gelijk een grote opschoon beurt gegeven en alles weer helemaal geordend zodat ik het zo kan pakken, en ik moet zeggen dat lucht wel op ga nu ook weer graag daar zitten. De laatste weken had ik mijn bureau midden in de woonkamer gezet en al mijn bakje's papier en ponsen na de woonkamer gesleurt, wat bij arno op zijn zenuwen begon te werken. ( hihi Ik ben normaal heel erg geordend en opgeruimt)
Maar goed dat is achter de rug mijn hok is weer opgeruimt en ik heb weer een heerlijk plekje om te zitten.
Deze kaartjes heb ik vanavond gemaakt toen de kids op bed lagen.
Helaas heb ik mijn derde kaartje waar ik aan begonnen ben niet verder af kunnen maken omdat nu onze stan de jongste grieperig is en ook tandjes krijgt dus hij ligt nu lekker hier bij mij op de bank en is lekker in slaap gevallen.
ben benieuwd wat jullie van deze kaartjes vinden
groetjes sandra

zondag 17 januari 2010

Een Happy 101 AWARD


Ik ben heel blij verrast met deze award die ik zojuist van Hetty heb gekregen. ook zag ik net op de blog van liesbeth dat ik van haar ook een award heb gekregen. Dank je wel daarvoor
De bedoeling is dat ik 10 dingen vertel waar ik blij van word en deze award door geven aan 3 andere personen.

Nou hier zijn ze dan mijn blije momenten:
1 elke morgen als ik die lieve gezichtje's van mijn kids zie
2 mijn lieve man die nu door mijn zwangerschap veel werk uit handen neemt.
3 Dat er weer een klein wondertje in mijn buik aan het groeien is.
4 Niet te vergeten Scrappen
5 Mijn laptopje daar wordt ik ook erg blij van omdat ik mijn blog daar mee kan maken en jullie
werk kan bewonderen
6 al jullie lieve reactie's om mijn werk,
7 elke avond met het hele gezin gezellig aan tafel zitten van het avondeten genieten en de dag
door nemen.
8 als de kids samen met mij aan het freubelen zijn in mijn hobby kamer.
9dat we volgende week weer een echo krijgen en we onze kleine ukkepuk weer kunnen
bewonderen
10 lekker shoppen na scrap spullen.

ik vind het heel erg moeilijk aan wie ik deze award moet geven maar dit zijn ze geworden.

Maranda
merit en annemarie
Maris
dames veel plazier ermee,

donderdag 14 januari 2010

hier word ik blij van

Ik voel me nog steedsniet lekker maar gelukkig is de druk in mijn hoofd door de medicijnen toch aan het zakken, en dat scheelt al een hele boel. heb vanmiddag ook zelf de kids uit school gehaald( is gelukkig in de zelfde straat) en was wel lekker om ff een frisse neus te halen. Maar ik was ook blij dat we weer thuis waren. En tot mijn grote verbasing kwam de buurvrouw een pakketje brengen dat bij hun was afgeleverd . Snel de schaar gepakt en de doos open gemaakt en olala dit alles kwam eruit. Had niet in de gaten dat ik zo veel cardstock had gekocht( hihi) maar ik was ook bijna door mijn hele voorraad heen dus het was ook geen overbodige luxe.
Cardstock met linnenstuctuur
cardstock met glans effect en ook cardstock met met bolletjes
verder nog wat design papier( omdat ik toch nog niets heb)
En wat leuke stempeltje's met teksten.
En niet te vergeten de roosje's lijmpen en gluedots

zie hier onder mijn aanwinsten.



wat ik verder nog aan jullie wil vragen is ofdat iemand van jullie bekent is met de curvy cutter van ek succes om ronden , ovalen of vierkanten gemakkelijk uit te snijden. Ik hoor graag van jullie wat jullie mening over dit snij dingetje is.

groetjes sandra
en bedankt voor al jullie lieve berichtje's

woensdag 13 januari 2010

ziek in bed

goedemorgen dames, helaas heb ik het nu te pakken, hevige verkoudheid een hoofd wat op springen staat van de hoofdpijn, Ik baal als een stekker,

Gelukkig is arno zo lief geweest om de oudste twee na school te brengen en de jongste na oma zodat ik lekker onder de wol kan blijven liggen en hopen dan de hoofdpijn in iedergeval zo weg gaat zakken. ik probeer wel af en toe bij jullie bloggie's tekomen kijken want om zelf te freubelen heb ik nu helemaal geen puff
ik zou ook nog even het kaartje laten zien wat ik afgelopen week op heb gestuurd na ilonka voor haar candy. Dit is het geworden ben heel benieuwd wat jullie van deze stijl vinden, het is een keer iets anders dan ik normaal maak. Het papier is van magnolia evenals het stempeltje

maandag 11 januari 2010

Hoera een baby geboren


Ik heb vanmorgen dit kaartje gemaakt voor een vriend van arno die weer papa is geworden en dit keer van een zoontje NICK. Nu kon ik eindelijk dit geweldig stempeltje van mo manning gebruiken want ik vind hem helemaal geweldig.
Ook ben ik nog bezig geweest voor een kaartje voor ilonka. Ilonka gaat een hele leuke candy weggeven en ze heeft er als opdracht bij bedacht dat je haar een eigen gemaakt kaartje toestuurt. en aan de hand daarvan gaat zij een winnaar bekent maken. zodra dat zij het kaartje heeft ontvangen zal ik het op mijn blog zetten

groetjes sandra

dit zijn onze aankopen van gister




Gelukkig heb ik me redelijk in kunnen houden ( hihi) en rens ook. we hebben afgesproken dat hij ook met de pons mag werken als ik er bij ben en we gebruiken de stempeltjes samen .