maandag 18 januari 2010

ik ben er weer

Hoi allemaal,

Ja hoor ik ben weer boven water. ben sinds zondag weer op de been en ik heb die dag gelijk goed aan gepakt, terwijl arno boven aan het stoeien was met het plaatsen van een vaste zolder trap ben ik mijn hobbykamer anders in gaan richten.
Ik heb mijn werkblad verplaatst lekker onder het raam zodat ik heerlijk na buiten kan kijken. Mijn kasten gelijk een grote opschoon beurt gegeven en alles weer helemaal geordend zodat ik het zo kan pakken, en ik moet zeggen dat lucht wel op ga nu ook weer graag daar zitten. De laatste weken had ik mijn bureau midden in de woonkamer gezet en al mijn bakje's papier en ponsen na de woonkamer gesleurt, wat bij arno op zijn zenuwen begon te werken. ( hihi Ik ben normaal heel erg geordend en opgeruimt)
Maar goed dat is achter de rug mijn hok is weer opgeruimt en ik heb weer een heerlijk plekje om te zitten.
Deze kaartjes heb ik vanavond gemaakt toen de kids op bed lagen.
Helaas heb ik mijn derde kaartje waar ik aan begonnen ben niet verder af kunnen maken omdat nu onze stan de jongste grieperig is en ook tandjes krijgt dus hij ligt nu lekker hier bij mij op de bank en is lekker in slaap gevallen.
ben benieuwd wat jullie van deze kaartjes vinden
groetjes sandra

9 opmerkingen:

 1. wat een schattige kaartjes prachtig zijn ze, en ik herken je probleem heb nu ook meer op de tafel liggen dan in de kast, en heel veel beterschap met Stan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heey sandra, die zijn mooi geworden, ben benieuwd hoe je 3de kaart eruit ziet, hele leuke afdrukjes, hahaha ja ik ken dat ook dan ben ik ook zo bezig geweest met scrappen, en dan is het ook zo'n zootje grrrrr kan ik ook niet tegen hoor! moet bij mij ook netjes opgeruimd zijn. veel beterschap hopen dat stan snel weer opknapt en dat z'n tandjes snel zal gaan wisselen.

  groetjes maranda xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lekker is dat hey, als alles weer geordend en gepoetst is, freubelt gelijk weer anders hihi. Je kaarten zijn schitterend hoor!!
  Veel beterschap gewenst voor de kleine, lekker vertroetelen hoor nu ze dat nog willen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke kaartjes zeg, ik vind vooral de tweede erg mooi geworden, heel leuk zo met dat strikje.
  Lekker dat je weer een fijn plekje hebt om te freubelen.
  (Ik ben vandaag voor het eerst op je blog dus nog van harte gefeliciteerd met je zwangerschap, ik moet zelf nog 5 weekjes ;-) erg spannend allemaal)

  XXX Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattige kaartjes Sandra,en het is wat he zon kleintje dat niet lekker in zijn velletje zit.
  groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ze zijn weer erug enig meis je kaartjes! Wat een genot he als alles weer geordend in de kast ligt al is het maar voor eventjes hihi.Geb ook het probleem dat ik meer rond en op mijn buro heb liggen dan in de kasten.Die zien er dan zoooo leeg uit he en tja dan kan en moet dat opgevuld worden he> Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind ze ook helemaal leuk geworden.... tis wat he.. die hormonen ;) haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ja dat is idd wel ooit nodig de hobbykamer opruimen. Dat heb ik ook laatst gedaan met mijn moeder. En dan is het ook weer fijn om te hobbyen.
  Het zijn 2 mooie kaartjes zeg prachtig.
  Groetjes
  Daantje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. lieve kaartjes heb je gemaakt, en ja ik ken het hoor, heb een prachtig kamertje ,maar zit graag aan de tafel beneden, en dan kan het wel eens een zooitje zijn hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen