woensdag 15 mei 2013

cupcake doosje

Allereerst heel erg bedankt voor jullie lieve reacties hier op mijn blog en op facebook op mijn vorige creatie voor de juf van rens.
Ze vond hem heel mooi en ze heeft hem bij thuiskomst al gelijk een mooi plaatsje gegeven op de babykamer. Geeft je wel een fijn gevoel als het in goede aarde valt en daar doe je het dan ook voor toch?
 
Dit keer heb ik een heel cupcake kadodoosje gemaakt.
De kinderen bakken heel graag cupcakes en ook vaak als er iemand jarig is om ze er 1tje kado te geven.
Meestal doen we dat dan heel simpel op een schaaltje maar nu dacht ik ik maar er een leuk doosje voor waar ze de volgende x hun cupcake in kunnen doen. Zo is het kadootje gelijk leuker om te geven. Het papier is uit een oude paperblock van tim holtz maar ik blijf hem mooi vinden.
 
verder heb ik al een super leuk kadootje gefreubeld voor mijn nichtje die volgende maand gaat trouwen maar ik moet jullie nog in spanning laten , want het zou zonde zijn als ze hem al zouden zien.
Ik wil iedereen alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. En  dan rest mij alleen nog jullie een hele fijne avond toe te wensen.
 
Liefs Sandra


7 opmerkingen:

 1. Wat superleuk en mooi gedaan Sandra, dat is nog eens leuk weggeven. Top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig cupcake doosje!!
  Groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gemaakt Sandra.

  lieve groetjes Suze

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gemaakt sandra!! yummie yummie cupe cake's, Nou San je houdt ons zeker in de spanning!! ik ben echt benieuwd wat je voor je Nichtje hebt gemaakt.

  Groetjes Maranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi doosje Sandra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen