donderdag 27 juni 2013

Bruiloftskadootje

Hoi allemaal,
 
Nou eindelijk heb ik vandaag wat tijd gevonden om jullie het gemaakte kadootje te laten zien die ik voor mijn nichtje heb gemaakt en haar man die afgelopen vrijdag zijn getrouwd.In de lade heb ik het kadootje verstopt . Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. Verder krijgen de kids hier morgen al vakantie dus alle nodige laatste weken hectiek zijn bijna voorbij en kunnen we van de vakantie gaan genieten. Nu nog hopen dat het weer beter gaat worden en dan ook mooi blijft maar dat weet je maar nooit hier in dit leuk kikkerlandje. Afgelopen zondag heb ik zelf nog op de braderie gestaan samen met een vriendin. Helaas hebben we een zeer regenachtige dag gehad maar ondankt dat heb ik toch  verschillende artikelen verkocht en heel veel kaartjes dus ik mag weer aan de slag om de voorraad aan te vullen aangezien de volgende braderie al weer over 2 weken is.
Maar dat zal geen probleem voor me zijn nu ik dadelijk 3 weken zonder kids door moet brengen wat ik helemaal niet leuk vind maar door het freubelen heb ik wel even afleiding. Gelukkig woont hun vader in het zelfde dorp dus ik denk dat ik ze vaak even een kus en knuf ga geven.
Nou ik zal jullie niet langer vervelen met mijn verhaal dus ik wens jullie een fijne dag/avond toe en bedankt voor het langs komen.
 
Liefs Sandra




dinsdag 11 juni 2013

vintage kaart



 Hoi Allemaal ik wilde jullie nog even het derde kaartje laten zien die ik weer in opdracht heb gemaakt. Dit x weer een vintage kaart.
Heb hiervoor weer de naaimachine gebruikt . verder zijn de andere producten allemaal weer verkrijgbaar in de winkel van Nellie Snellen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
 
Voor nu weer een drukke week voor de boeg. Morgen vieren we het kinderfeestje van Niek en volgende week zijn teun en niek alle twee jarig. teuntje word alweer 3 jaar en niek 8 jaar.
Wat vliegt de tijd toch voorbij zeg . Kan me de geboorte van hun beide nog als de dag van gister na voren halen.
 Verder ben ik nu met scrappaginas bezig. Ik heb er bijna 1 klaar en dan de 2de nog afmaken en dan heb ik weer een opdracht klaar. Zo leuk om te doen, Verder krijgen de kids hier al bijna vakantie op 28 juni al dus drukke weken op school nu en dat is ook wel aan de kids te merken. Maar ik probeerm zo goed mogelijk het dagelijks ritme er in te houden maar helaas lukt dat ook niet altijd.
 
Nou in ieder geval leuk dat jullie weer even op mijn blog zijn geweest .
Liefs Sandra

woensdag 5 juni 2013

Kerstkaartje met een lief uiltje

Met dit prachtig weertje  kom ik met een kerstkaartje  hihi zo toepasselijk.
Dit kaartje heb ik weer in opdracht gemaakt met de producten van Nellie Snellen,
Ik vind het uiltje zo ontzettend lief. Dit x heb ik geen recht toe recht aan kerst kaartje gemaakt. Ik dacht doe eens gek . Ik heb hem vrij rustig gehouden maar ik ben er zelf wel tevreden over.
Verder heb ik inmiddels alweer een nieuwe zending producten ontvangen dus ik kan nu aan de slag met de scrappagina's. Maar die moeten nog even wachten want ben druk in de weer geweest voor niek zijn kinderfeestje. Hij wilde piraten uitnodigingen al ben ik er zelf niet over te spreken op het eindresultaat. Bij niek stond er een lach op zijn gezicht dus daar doen we het voor toch?




zaterdag 1 juni 2013

kadokaartje

 Hoi Allemaal,
 
Nou ben even bezig geweest met het uploaden van de foto's ,maar blogger werkte even niet mee zoals ik wilde . Maar goed de aanhouder wint. Deze x een kadokaartje/ envelopje  Voor een kadopasje in te stoppen. .Deze kaart heb ik weer opdracht  in gemaakt. Het roosje wat op de voorzijde van het kaartje zit heb ik gemaakt met de nellie snellen pons. Dit x heb ik 2 maten gemaakt gebruikt. voor de kern van het roosje een kleindere maat en daarna de grotere blaadjes daar om heen,
Verder zijn de andere gebruikte producten ook weer van hun. ( nou ja bijna allemaal)
 
Het kant wat ik heb gebruikt komt van de action af  en is daar maar 0,49 cent voor 2 mt als ik me niet vergis.




 en natuurlijk weer de pearlpen en stickels gebruikt.


Fijn weekend allemaal ,
 
Liefs Sandra