donderdag 21 juni 2012

Een dierbaar boekwerk

Hoi Allemaal,

Heb inmiddels voor moederdag iets gemaakt voor mama
Heb er heel wat uurtjes in gestoken en moet wel zeggen dat het erg emotioneel is om dat te maken op zo'n moment maar het heeft me wel heel goed geholpen. Mijn moeder was er ook ontzettend blij mee en heeft nu dus ook een ere plaatje in de woonkamer gekregen en ze laat het ook echt aan iedereen zien. Hier onder heb ik foto's van het geen wat ik voor haar heb gemaakt alleen heb helaas geen foto's meer gemaakt van het boek toen het helemaal klaar was en door alle drukte van de laaste weken heb ik nog geen mogelijkheid gehad om nieuwe foto's te maken. Ik hoop dat jullie een indruk kunnen krijgen van het geheel want ik heb deze foto's met mijn telefoon gemaakt toen. In het boekje heb ik foto's ingeplakt van papa maar ik vond het niet echt toepasselijk om deze hier te tonen uit gespect voor heb. Ook heb ik nog mooie gesichtjes in het boekje verwerkt.
Verder is het hier een beetje een drukke periode zo net voor de grote vakantie die hier volgende week vrijdag al begint.
Afgelopen maandag is mijn klein manneke alweer 2 geworden en vandaag is Niek jarig en hij is 7 geworden. Stan heeft afgelopen week ook afscheid genomen van de chreche want ook dat manneke word na de vakantie alweer 4 en mag hij na de grote school zoals hij het noemt dus ook voor de juffen iets in elkaar geflatst.hihi
Morgen hebben niek en rens juffendag op school dus mag ik ook nog voor morgen iets maken in drievoud , maar wel weer heel leuk om creatief bezig te zijn. Helaas door de duidelijke aanwezigheid van stan (bijna4 en erg aan school toe)  krijg ik geen mogelijkheid om aan de tafel weer te freubelen. Maar ook die periode gaat voorbij en zullen jullie mij hier weer wat meer gaan zien want ik mis het wel hoor.
Iedereen bedankt voor het langs komen en tot snel

Liefs Sandra
16 opmerkingen:

 1. Wauw San,wat een mooi boekwerk heb je gemaakt ,dat zal ook zeker wel emotioneel geweest zijn om dat te maken ,maar net zoals je zelf zegt ,het helpt je ook !
  Geniet lekker van je kindjes en dat meer tijd hebben komt echt nog wel .

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat ontzettend mooi.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh sandra,wat vreselijk mooi!!!!!

  heb jij hier een beschrijving van oid?... ik ben echt onder de indruk!
  ik heb iemand aan wie ik ook wel zoiets kado zou willen doen..
  mijn email adres:
  ann.vanessen@gmail.com

  liefs,
  Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, ziet er heel mooi uit zeg!
  Kan me voorstellen dat je moeder daar blij mee was, zeker nu in deze moeilijke tijd.
  Succes met alle drukte nog eventjes en het is vakantie!

  Groetjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zal ze vast heel erg mooi gevonden hebben, ook voor haar vast emotioneel. En ik kan geloven ook om te maken, maar het is een pracht herinnering.

  Groetjes,
  Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan me voorstellen dat het emotioneel was om temaken en dat je moeder er heel blij mee is!
  Groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. als eerste nog gecondoleerd met het zeer plotselinge verlies van je vader. Sorry voor de late reactie, maar dat blog berichtje heb ik eventjes gemist helaas.

  Ik vind dat je iets heel bijzonders gemaakt hebt. iets waar je moeder trots op is en terug kan kijken naar de mooie en goede herinneringen met je vader. super gedaan.

  Liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog van harte gefeliciteerd met je jongens!!! Het is een mooi boekje geworden. Fijn dat het heeft geholpen om dit enorme verlies te verwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Sandra, wat een mooie en blijvende herinnering heb je gemaakt. Fijn dat het je ook geholpen heeft bij de verwerking. Nog proficiat met je jongens. Wens je alvast een fijne en relaxte vakantie toe. Groetjes, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een heel heel heeeeeeel erg mooi boek!
  Kan me voorstellen dat je moeder daar heel blij mee is!!
  Fijn dat je dat kunt doen voor je moeder lijkt mij?!!
  Sterkte en lievve groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Sandra wat ik op de foto's zie is het een fantastisch mooi boek en met de foto's van je vader word het een hele mooie herinnerings-boek.nog proficiat met de kindjes hun verjaardag.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend mooi gemaakt!!! Ik begrijp dat het emotioneel was om te maken maar je hebt je moeder en waarschijnlijk ook jezelf wel iets heel moois kado gegeven!!!
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wow...wat een schitterende creatie!! ik kan wel begrijpen dat dit iets met je doet en met je moeder.
  gefeliciteerd met de verjaardagen van je jongens.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik vind het een prachtige creatie hoor,... zeker een mooi aandenken

  liefs patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi en emotioneel bericht heb je geplaatst Sandra. Wat zal je je vader missen. Wat je hebt geplaatst, ik vind het prachtig. En met die kleine van je, ik begrijp wat je bedoelt, dan kan je in zijn aanwezigheid niet echt lekker ontspannen creatief bezig zijn. De jongste van mij is dan wel 11 maar heeft het syndroom van down en het verstand van een kind van 2, ook zo'n lekkere leeftijd pffff, ikke doen, ikke doen, maar dat zal jij wel herkennen.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een prachtig mooi album en wat een mooi geschenk. Woorden ontbreken mij.
  Lieve groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen