zondag 30 januari 2011

Best wishes




We hebben afgelopen vrijdag een super leuke bruiloft gehad en we hebben heerlijk gegeten. Een mooie ceremonie en de kindjes hebben zich erg goed gedragen( hihi)
Voor onze stan maken we altijd een tasje klaar met wat proviant en drinken als we ergens heen gaan en dat hadden we afgelopen vrijdag ook gedaan, Dus je begrijpt wel dat onze stan nog niet echt stil kan zitten dus hij was in die 1,5 uur tijd ( ceremonie) lekker rond aan het sjouwen met zijn tasje en proviant. tja en hij klets nu tegenwoordig de oren van je hoofd af en ook daar dus. Het enigste wat hij de hele tijd over had was , " mag ik nou noepje" "mama waar mijn koekje, mag ik koekje"en ook "waar oma nou" "oma mijn dieke(drinken) "( mijn moeder was er ook om voor teun te zorgen en daarna mee na huis te kunnen nemen)
dus de sfeer was goed ontspannen. Gister alle achter stallig huishouden maar bij gewerkt voor zover dat hier kan. Heb je de was bijgewerkt dan ben je s avonds toch al weer een wasje aan het draaien. Dus dat blijft hier helaas elke dag terug komen. De hele week ben ook verder nog druk geweest met de fotoreportage te bewerken en gelukkig ben ik daar nu mee klaar.
Dus vandaag eindelijk weer een kaartje kunnen maken ( ik was al aan het afkicken)
Met restjes papier , helaas weet ik niet meer waarvan en het afdrukje heb ik van Gemma gekregen een tijdje geleden.
tja het kaartje spreekt verder voor zich.
Nou morgen krijg ik hopelijk tijd om mijn nieuwe magnolia stempeltjes te gebruiken die ik inmiddels al even in de kast heb liggen maar helaas de tijd ontbrak.
en dan dinsdag mag stan na de creche. Afgelopen donderdag is hij gaan proefdraaien en in het begin vond hij er niets aan maar op het einde wilde hij niet meer mee na huis dus ik ben benieuwd dinsdag.
fijne avond allemaal
Liefs Sandra

dinsdag 25 januari 2011

kaartje zonder tekst



Zo de dag begon al lekker vroeg vanmorgen hier in huis. Stan dacht laten we maar eens wakker worden rond 6 uur en met zo veel herrie dat teun en niek er ook wakker van zijn geworden tja daar zit je dan met 3 kids beneden terwijl je wekker pas over 1 uur af zou gaan.
Nou ik ben maar gelijk aan de strijk gegaan nadat zij aan hun ontbijt zaten. En voordat de kids na school gingen was ik al klaar dus ook wel een fijn gevoel .Daarna bij de tandarts geweest om 2 gaatjes te vullen maar mijn god wat duurde het lang voordat de verdoving uitgewerkt was. ( dus ik kon de deur wel uit maar je praat dan zo raar hihi) Na ongeveer 4,5 kon ik weer wat eten en drinken want ook mijn tong was aan 1 zijde verdoofd. Helaas voel ik nu toch echt wel veel pijn ( lang leve de paracetamol) Maar goed ik wilde even ontspanning en heb dit kaartje gemaakt. Afdrukje heb ik ingekleurd met de copics en het papier is nog uit de tim holtz paperblock. Nou dadelijk eerst vast het eten klaar gaan maken want rens moet vanavond zijn 1ste vriendschappelijke wedstrijd buiten voetballen dus moeten we optijd gaan eten. Hopelijk krijg ik vanavond nog even tijd om wat foto's te bewerken want afgelopen zaterdag had ik een fotoreportage gemaakt van de kinderen van mijn nicht en neef. Ook moet ik nog aan de slag om het geen af te maken wat ik voor de bruilofd ingedachten had om te geven. Maar wat niet lukt lukt niet en dan ga ik anders maar even in de voorraadbak kijken ofdat daar nog iets geschikt tussen zit. Al met al de dagen vliegen weer voorbij
bedankt voor jullie lieve reacties telkens weer.
fijne dinsdag
Liefs sandra

maandag 24 januari 2011

een kado envelopje







Hoi Allemaal.
Zo je hebt me toch af en toe van die weken dat ze voorbij zijn zonder dat je het geen hebt kunnen doen wat je heel graag had willen doen. Afgelopen week was er 1 van.
Helaas heb ik weinig op jullie bloggen kunnen kijken maar wat ik allemaal bewonderd heb was prachtig. Hopelijk krijg ik aankomende week meer tijd om ook even een berichtje achter te laten en ook een kijkje te gaan nemen bij mijn nieuwe volgers.
Helaas kan de workshop a.s. zaterdag niet door gaan maar ik ga even kijken voor een nieuwe datum. Gister vrijgezellen etentje gehad van de zus van arno en haar a.s man. Aangezien ze hoogzwanger is hebben we het maar bescheiden gehouden vandaar een etentje.
Verder druk deze week met de kids en hun afspraakjes bij de kno arts, logopedie, tandarts , Stan voor de 1ste keer na de peuterspeelzaal.ect. ect. verder zijn ze a.s woensdag en vrijdag ook nog de hele dag vrij en vrijdag hebben we s middags dus ook de bruilofd van arno zijn zus en haar aanstaande
Dit kado envelopje heb ik afgelopen week aan mijn oom gegeven voor zijn verjaardag.
Fijne maandag allemaal
Liefs Sandra

woensdag 19 januari 2011

het kadodoosje voor maranda en de 2 de prijs


ik heb het afdrukje meerdere keren gestempeld en ingekleurd daarna onderdelen van bijv. de haren en het rokje uitgeknipt op een 3d effect te krijgen. helaas op de foto niet helemaal duidelijk te zien alleen bij de bovenste vlecht en het handje.









Dit kadokaartje had ik gemaakt voor de verjaardagscandy van maranda. Helemaal verbaasd was ik vanmorgen toen ik een mailtje van haar had gekregen , ik heb de 2de prijs gewonnen.
Helemaal super toch.
verder is het hier de hele dag al een zoete inval geweest en de dingen die ik op mijn to do lijstje had staan heb ik helaas nog niet kunnen doen , maar ja morgen is er weer een dag. Vanavond ga ik de foto van de jongens maar weer in het album plakken want als je het niet bij houd dan is er geen beginnen meer aan. en al helemaal niet met 4 mannen. Ik heb de foto's al uit gezocht en opvolgorde van datum gelegt dus op zich is het met een uurtje ook weer klaar.
Zo nu snel niek ophalen bij een vriendje en dan snel weer aan de gang in de keuken.
fijne avond allemaal
liefs Sandra

dinsdag 18 januari 2011

just because

Hoi Allemaal,
dit keer weer de copics voor de dag gehaald, De meeste herkennen het stempeltje wel denk ik, de limitid edition. het padestoel stempeltje heb ik ooit op de kop getikt voor 1,50 en is van cc design en ik vond het wel erg toepasselijk zo bij elkaar. Swirls van marianne design , tag heb ik zelf uitgeknipt en daaraan wat jutte touw aan bevestigd. de omgekrulde hoek heb ik bij Wendy gezien, zij had een tijdje terug ook een hoek opgeslagen en een hele bloemen partij in de hoek bevestigd. ik vond het zo ontzettend leuk dat ik het ook maar eens heb geprobeerd.
verder voelt teuntjezich vandaag al weer beterder. Hij is weer lekker aan het spelen in de box
en zijn lachje is weer terug.
Morgen laat ik jullie mijn kadokaartje zien die ik voor maranda heb gemaakt. Zij was afgelopen zaterdag jarig. Helaas was het me niet gelukt om het envelopje optijd op te sturen voor haar verjaardag , maar ik kreeg zojuist een berichtje dat ze hem heeft gekregen.
tot morgen
Liefs sandra


maandag 17 januari 2011

vintage kaart






Hoi Allemaal,

Zo wat een weekend zeg. Ons teuntje heeft gister helaas een terugval gehad , Vannacht heeft hij daarom toch maar bij ons op de kamer geslapen zodat we hem beter in de gaten kunnen houden.
Afgelopen nacht heeft het al beter gegaan en nu ligt hij gelukkig nog lekker te slapen want dan krijgt hij het minste mee van het ziek zijn. De oudste 2 zijn weer na school en manlief weer werken en wat een rust heb je dan weer zeg. Mijn oren suisen nog steeds maar gelukkig slaat de antibiotica wel aan en heb ik al veel minder last van de bijholtontsteking. Nu nog die oorontsteking de deur wijzen en we kunnen er weer vol tegen aan. Gistermiddag toch nog wat gefreubeld. Het afdrukje heb ik met de aquamarkers ingekleurd , het blijft een hele strijd maar vaak genoeg proberen en hopelijk krijgen we het dan goed onder de knie.
Het fotoframe heb ik met 3d tape opgeplakt en daarna het
magnoliaatje ook nog extra opgehoogd voor het diepte effect. De bloemen boven in de hoek komen van it's scrap time af en de vlindertjes weet ik niet waarvan die zijn want ik heb de originele verpakking niet meer.
Helaas aan de achterzijde de nietjes zichtbaar maar anders kreeg ik het kant niet goed vast.
Zo nu eerst maar eens een kopje thee gaan maken en dan proberen de was weg te krijgen. Hopelijk straks of vanavond nog aan de freubel want mijn peetoom was afgelopen week jarig , maar door ziekzijn kon ik er niet heen dus van de week er nog even na toe. Ook nog iets maken voor mijn schoonzusje en haar aanstaande man want zij gaan onverwachts volgende week vrijdag trouwen. dus al met al we blijven aan de gang.
fijne maandag allemaal.
Liefs Sandra

zaterdag 15 januari 2011

een kaartje voor een jongen










Bedankt allemaal voor jullie lieve reacties en beterschap wensen.

Elke dag zie je teuntje beter de dag door komen alleen vanmorgen had hij helaas weer een kleine terugslag. Maar ondanks alles blijft hij lachen en geniet hij van zijn broertjes die hem op aan het vrolijke zijn. Helaas kreeg ik gister bij de dokter te horen dat ik een bijholtontsteking heb en een heftige oorontsteking maar hopelijk slaat de antibiotica snel aan want dit is zo ook geen doen, maar goed voor alle moeders jullie weten het wel he een moeder kan en mag niet ziek zijn dus hobbelen we maar gewoon door. Vandaag weer een drukke dag , Rens mag dadelijk weer voetballen en daarna hebben niek en rens beide een kinderfeestje. Tja en de boodschappen moeten eigenlijk ook nog worden gedaan. Zo maar eerst proberen een kadootje te halen voor de feestjes vanmiddag en de rest zie ik wel weer ofdat mijn lijf het toelaat.

Dit kaartje had ik begin van de week nog gemaakt maar door alle toestanden hier in huis helemaal niet meer laten zien aan jullie. Dit kaartje heb ik gemaakt voor rens zijn vriendje


fijn weekend allemaal

Liefs Sandra

vrijdag 14 januari 2011

tja een heel verhaal ,







Hoi allemaal,
het gaat gelukkig al een beetje beter met ons teuntje. Hij vecht er echt voor.
Gelukkig heeft hij al minder last van de benauwdheid waardoor hij beter slaapt ( soms slaapt hij een gat in de dag). Ook drinkt hij nu weer beter waardoor je hem elke dag een beetje beter ziet worden, maar we zijn er nog niet maar het begin is er in ieder geval. Helaas zit ik zelf nu in de lappemand. Hondsberoerd lig ik op de bank maar gelukkig kan ik straks terecht bij de dokter. IK kan niet houden van de knallende hoofdpijn en oorpijn. Het zal wel iets van een bijholtontsteking zijn maar ik moet voor mijn gezinnetje kunnen zorgen dus een beetje hulp van medicijnen sla ik niet af. Vanmiddag mogen de rens en niek vanuit school met een vriendin mee en haar kindjes om daar een boterhammetje te eten en s middags lekker te spelen. Scheelt enorm veel voor me.
Verder ook wel weer wat leuker nieuws. Onze stan is afgelopen sept. 2 jaar geworden dus officieel mag hij dan na de creche maar ja zoals vele moeders hebben vind ook ik dit weer een moeilijke stap. Sinds enkele weken is hij er wel meer aan toe om met kindjes van zijn eigen leeftijd te spelen dus van de week toch maar besloten om het inschrijfformulier die ik hier al 4 weken had liggen toch maar op te sturen. Doordat er een lange wachttijd was dacht ik oo die kan een keertje in mei wel terecht maar niets was waar, gister lag er al een brief op de mat dat hij a.s. 1feb al mag komen. Pfff dat was wel even slikken zeg want tje al is het maar voor 2 dagdelen hij gaat wel uitvliegen. Mijn menneke die 4 weken tevroeg is geboren een lange weg heeft gehad voordat hij uberhaut is gaan rollen , staan en lopen laat staan praten ( dat begint nu pas echt te komen) gaat uitvliegen. Voor hem natuurlijk helemaal geweldig want hij komt bij zijn grotere neef( 6 ms ouder) in het groepje terecht. Maar ik ik heb nu echt een dubbel gevoel maar ook daar kom ik over heen maar het komt nu wel akelig dichtbij.
maargoed het doosje , deze had ik al gemaakt maar nu heb ik heb afgegeven dus kan ik hem laten zien. De onderste foto kun je de doosjes samen zien , het kleine model had ik begin van de week aan mijn zus gegeven.
fijn weekend allemaal toegewenst
liefs sandra



woensdag 12 januari 2011

Teun een nachtje in het ziekenhuis


Hoi Allemaal,
Even een kort berichtje van mijn kant,

Gisteravond is ons Teuntje opgenomen in het ziekenhuis ivm zijn benauwdheid. Na enkele keren vernevelen met weinig effect hebben ze toch maar besloten dat hij daar moest blijven ter observatie. Hij werd aan een monitor gelegd die de zuurstofwaarde in zijn bloed kan bepalen en halve wegen de nacht werd dit percentage veel te laag en heeft hij wat zuurstof toegediend gekregen. Gelukkig ging het toen beter met hem en ook sloeg de verneveling vanmorgen beter aan. Hij heeft het RS virus onder de leden en daar kunnen ze verder in het ziekenhuis niet meer aan doen dan vernevelen of pufjes geven. Omdat hij zo minimaal reageerd op dit alles hebben ze in het ziekenhuis dus eigenlijk geen beter middel dan dat ik thuis toe zou kunnen dienen, dus we zijn rond de middag weer thuis gekomen met ons teuntje. Maar wel ondervoorbehoud van zijn benauwdheid. Mocht dit acuut erger worden dan wordt hij direct weer opgenomen. Ook heeft hij vannacht en vanmorgen gelukkig weer wat melk gedronken en we hopen nu dat ons manneke er zelf zo voor vecht dat hij er door heen komt. Doordat hij ook longontsteking heeft gehad 3 weken geleden kan het herstel wel wat langer duren maar we houden hem goed in de gaten .
Dus jullie snappen wel dat ik me even verstek laat op mijn blog

liefs sandra

dinsdag 11 januari 2011

een kadodoosje en mijn de 2de prijs





Hoi allemaal,
vandaag een kadodoosje.
Ik heb het in een vintage stijl gemaakt op de achterzijde 2 vlinders gestempeld met de eline'shuis stempels.
Wat jutte touw, label , parelpen kant en bloemen.Als inhoud heb ik lekker bonbonnetjes gestopt.
Ik heb er ook een grotere versie van gemaakt maar die kan ik nog niet laten zien ivm ik hem nog af moet geven.
Dit doosje heb ik vanmorgen aan mijn zus gegeven als een opkikkertje want nadat onze niek afgelopen weekend daar had gelogeerd is ze na de hand heel ongelukkig terval gekomen. Haar teen deed ontzettend pijn en ook haar arm en pols. de volgende dag toch maar even na het ziekenhuis en wat bleek nu , haar teen is gebroken maar dat is nog niet het ergste , haar arm wat ze dacht dat gekneusd was bleek ook gebroken te zijn maar ook waren er botsplinters te zien op de foto.Van elleboog tot vingers in het gips.
Dus nu kan ze saampjes met mijn vader op de bank zitten want mijn vader is vorige week ook met zijn hand in het gips komen te zitten. Hopelijk blijft mij het bespaard.
Verder wilde ik nog even vertellen dat ik er achter kwam dat ik de 2de prijs heb gewonnen bij Knutsel & zo .


Karin en Didi zijn pas gestart met hun eigen webwinkel en ze wilde daarom een prijsje weggeven.
Nou een geweldig envelopje vond ik vanmorgen op mijn mat. Hier boven een foto van de prijs.
Het papier wat er in zat is het designpapier van 4 heures 37
Ik kan niet wachten tot ik ermee aan de slag kan. Ik ben al aan het brainstormen.
fijne dag allemaal en bedankt voor jullie lieve berichtjes die ik telkens van jullie mag ontvangen.
Liefs Sandra

maandag 10 januari 2011

Hoppy Birthday




Goede morgen allemaal,
Zo de vakantie zit er hier ook weer op, de kids weer na school en manlief is weer hele dagen proberen te werken. Wat een rust in huis zeg.
Dit kaartje heb ik gemaakt voor een vriendje van Niek die a.s. zaterdag zijn kinderfeestje viert.
Rens heeft ook een kinderfeestje zaterdag dus daar mag ik ook nog mee aan de slag mits hij niet zelf zijn kaartje wil maken.
Gisteren zijn we even na de maas gereden (limburg) , tjonge jonge wat is water toch een machtig iets.
Het water stond zo ver dat je de fietsersbrug alleen nog maar kon herkennen aan het blauwe bordje wat 50 cm boven het water uit kwam. Huisen onbereikbaar en vele waren er hun inboedel veilig aan het stellen. Voorheen woonde we ook dicht bij de maas (300m.) als het hoog water was kregen wij ontzettend veel last van kwelwater en onze kruipruimte stond dan ook altijd helemaal vol tot net onder het kruipluik. Als het een beetje meer zou zijn dan had ik mijn beneden etage onder water staan. Gelukkig hebben wij het Waar we nu wonen zou dat ook niet snel kunnen gebeuren ivm wij nueen meter of 8 hoger liggen dan de maas.
Fijne dag allemaal
Liefs Sandra

zaterdag 8 januari 2011

Hoera Zwemdiploma A





Hier duikt hij het water in om door het a gat heen te zwemmen
En dan de diploma uitreiking


Hoi Allemaal,
Bedankt voor jullie lieve reacties op mijn pennenbakje, Ik kreeg ook via de mail vragen of dat het niet te moeilijk is, het lijkt ingewikkelijker dan dat het is en de workshop is onder begeleiding dus iedereen kan het.
Verder wil ik alle nieuwe volgers welkom heten op mijn blog , ik vind het ontzettend leuk dat jullie mijn volger zijn geworden. Ik probeer altijd even langs te komen op jullie blog ( als je er 1 hebt) maar helaas is dat niet altijd direct ivm alle drukte hier in huis maar ik kom zeker een kijkje nemen.
Vandaag was voor Onze Niek de grote dag , hij is vandaag afgezwommen voor zijn A diploma.
Ik ben zo trots op hem hij was het jongste en kleinste vandaag maar hij heeft het toch maar even gefikst
Dit kaartje heb ik voor hem gemaakt.
Ik wens iedereen een heel fijn weekend toe
Liefs Sandra

donderdag 6 januari 2011

nog de beste wensen













jullie nog allemaal de beste wensen voor dit nieuwe jaar. Ik hoop dat jullie de feestagen goed zijn doorgekomen en ook oud op nieuw goed hebben gevierd.
De vakantie zit er hier bijna op en we hebben lekker onze eigen dingen gedaan. Ik ben enkele keren met rens en niek na de schaatsbaan geweest en zo voor de 1ste op echte schaatsen brachten ze het er beide erg goed vanaf. Ook hebben we een bioscoopje gepakt met de kids , maar ook heb ik verschillende keren met de boys aan de knutseltafel gezeten.
Deze organiser (pennenbakje) heb ik gemaakt als voorbeeld voor de workshop die ik op 29 jan. a.s. ga geven. mocht je het leuk vinden om ook dit pennenbakje te komen maken bij mij thuis Ik heb nog plek.
Je kunt me altijd mailen sandra.rovers@hotmail.com
zo nu ga ik even heerlijk op de bank zitten want niek heeft vandaag gezwommen en ik hem net de was aangezet. Ja ja want hij mag a.s. zaterdag al afzwemmen voor zijn A diploma en ik ben zo trots want vandaag was hij voor B aan het oefenen en door het B gat zwemmen deed hij 3 x met gemak,
fijne avond allemaal en na het weekend als de kids op school zitten dan ga ik heerlijk met een kop thee al jullie prachtige dingen bekijken.