vrijdag 14 januari 2011

tja een heel verhaal ,Hoi allemaal,
het gaat gelukkig al een beetje beter met ons teuntje. Hij vecht er echt voor.
Gelukkig heeft hij al minder last van de benauwdheid waardoor hij beter slaapt ( soms slaapt hij een gat in de dag). Ook drinkt hij nu weer beter waardoor je hem elke dag een beetje beter ziet worden, maar we zijn er nog niet maar het begin is er in ieder geval. Helaas zit ik zelf nu in de lappemand. Hondsberoerd lig ik op de bank maar gelukkig kan ik straks terecht bij de dokter. IK kan niet houden van de knallende hoofdpijn en oorpijn. Het zal wel iets van een bijholtontsteking zijn maar ik moet voor mijn gezinnetje kunnen zorgen dus een beetje hulp van medicijnen sla ik niet af. Vanmiddag mogen de rens en niek vanuit school met een vriendin mee en haar kindjes om daar een boterhammetje te eten en s middags lekker te spelen. Scheelt enorm veel voor me.
Verder ook wel weer wat leuker nieuws. Onze stan is afgelopen sept. 2 jaar geworden dus officieel mag hij dan na de creche maar ja zoals vele moeders hebben vind ook ik dit weer een moeilijke stap. Sinds enkele weken is hij er wel meer aan toe om met kindjes van zijn eigen leeftijd te spelen dus van de week toch maar besloten om het inschrijfformulier die ik hier al 4 weken had liggen toch maar op te sturen. Doordat er een lange wachttijd was dacht ik oo die kan een keertje in mei wel terecht maar niets was waar, gister lag er al een brief op de mat dat hij a.s. 1feb al mag komen. Pfff dat was wel even slikken zeg want tje al is het maar voor 2 dagdelen hij gaat wel uitvliegen. Mijn menneke die 4 weken tevroeg is geboren een lange weg heeft gehad voordat hij uberhaut is gaan rollen , staan en lopen laat staan praten ( dat begint nu pas echt te komen) gaat uitvliegen. Voor hem natuurlijk helemaal geweldig want hij komt bij zijn grotere neef( 6 ms ouder) in het groepje terecht. Maar ik ik heb nu echt een dubbel gevoel maar ook daar kom ik over heen maar het komt nu wel akelig dichtbij.
maargoed het doosje , deze had ik al gemaakt maar nu heb ik heb afgegeven dus kan ik hem laten zien. De onderste foto kun je de doosjes samen zien , het kleine model had ik begin van de week aan mijn zus gegeven.
fijn weekend allemaal toegewenst
liefs sandra25 opmerkingen:

 1. Tjonge...het houdt echt niet op bij jullie he! Veel sterkte zeg, ik hoop inderdaad voor de dat de huisarts maar een kuurtje voorschrijft, want zoals je zegt een moede kán eigenlijk niet ziek zijn he. Groetjes, Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jee wat een verhaal Sandra! Fijn dat het met jullie kleine mannetje weer beter gaat.. Die benauwdheid is zo erg bij zo'n kleintje (wij hebben een keer de ambulance moeten laten komen, dus snap prcies wat je bedoeld).. Hopelijk gaat het vanaf nu alleen maar beter!
  En met jou zelf ook!
  Sam gaat al bijna een jaar iedere week een dag naar de dagopvang (hij is nu 15 maanden) en ik vind het vaak nog moeilijk, het wegbrengen.. Ben bang dat dat gevoel 'moeders eigen' is... Maar hij komt altijd zo opgewekt en vrolijk ervandaan. En daar doe je het voor! Komt vast goed!!
  Bedankt nog voor de lieve berichtjes op mijn blog! Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dat het met Teun beter gaat, die komt er wel weer boven hoor met de goede zorgen van zijn mama. Het houdt niet op hé bij juliie, weet wat je meemaakt heb het ook gehad, wens je sterkte.
  Ja dat is even slikken, maar als je zit hoeveel plezier ze daar hebben geeft je dat weer een goed gevoel.

  Beterschap en sterkte met alles,

  Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verhaal !! Ik begrijp het leed en je gevoel ivm de kids heel goed. Mijn oudste zoon werd 11weken te vroeg geboren ... en dat maakt het toch allemaal wat anders als ze hun 'stappen' in het leven zetten. Maar uiteindelijk kmot ook dat allemaal wel goed.
  Verder ook heeeel veel beterschap en geniet van het weekend !!

  Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sandra, jeetje wat maken jullie een hoop mee de laatste tijd. Fijn dat het met Teun iets beter gaat, hij heeft het maar zwaar te verduren zo. Hoop voor jou ook dat de huisarts iets voorschrijft en je daardoor iets beter voelt. Spannend dat Stan per 1 februari al mag komen! Het is toch weer een stukje loslaten.
  Je doosjes zien er mooi uit!
  Veel beterschap!!
  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nou meid, wanneer gaat de zon bij jullie weer is lekker schijnen...Fijn dat het met Teun beter gaat, het blijft een naar iets als zon klein manneke ziek is. Niet dat het voor jou leuk is om ziek te zijn zo bedoel ik het niet en hopelijk krijg je van de dokter vanmiddag med en ben je snel weer op de been...Liefs en heel veel beterschap Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. fijn om te horen dat het weer wat beter met je kleine manneke gaat,en hopelijk knap jij ook snel weer op, met zo'n druk gezin is dat toch lastig als de spil niet meer draait, dus heel veel beterschap, en je doosjes zijn ook prachtig in die oude kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ja meis soms is het moeilijk als ze uitvliegen maar gelukkig gaat het met teuntje beter nou maar hopen dat jij ook snel opknap beterschap en wat een mooie doosjes heb je weer gemaakt ondaks alles grt jans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat het met Teun al beter gaat, en de goede kant op gaat. Dat moet je hebben. Ik kan me voorstellen dat je het moeilijk vind om je kind los te laten, maar hij zal het er erg leuk hebben. Maar dat weet je zelf ook wel. Wat vervelend dat je nu zelf niet lekker bent, het heerst heel erg allerlei griepverschijnselen en oorontstekingen. Succes bij de dokter en hopelijk kan hij je leed wat verlichten.
  Groetjes en een fijn weekend.
  Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat het met Teuntje al wat beter gaat,en ik hoop dat de dokter jou kan helpen
  Groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn dat Teuntje de goede kant op gaat; nu jij nog een paar pillen en dan gaat dat hopelijk ook de goede kant weer op (moeders kunnen nu eenmaal niet ziek zijn - ik weet er alles van). Succes met het loslaten (gaat steeds beter hoe ouder ze worden - uit ervaring). En oh ja, je doosjes zijn geweldig. Groetjes en beterschap voor jullie, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Sandra,

  Dit is geen makkelijke tijd voor jou, helaas... sterkte nog, meis, en hopelijk voel jij je snel weer helemaal happy! Je bent wel weer super mooi creatief bezig geweest, die doosjes zijn super! Tja, en ik kan me best voorstellen dat het ook lastig kan zijn, als je kleine boys zo groot worden! Maar ja, het hoort er bij en ik denk dat ze op alle leeftijden superlief voor je zullen zijn, hoor! Kan niet missen! Beterschap!

  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Sandra,

  Nou jullie nieuwe jaar begint niet helemaal super. Gebroken benen/armen/ Ziekte voor kleine Teun, gelukkig gaat dat de goede kant op, want ze zijn nog zo klein en dan al zo benauwd. Zo zielig. En nu jij zelf, en idd een moeder mag niet ziek zijn. Beterschap toegewenst en hopelijk heeft de dokter wat voor je waar het mee vol te houden is om voor je 5 mannen te zorgen.
  En ja, kleine kinderen worden groot. Stan naar de peuterspeelzaal, hij zal het er vast heel erg leuk gaan vinden en voor jou idd misschien wat minder.
  Maar ik wou je ook nog even complimenteren met je doosjes, die is echt heel erg mooi geworden.

  Nogmaals beterschap en tot je volgende project.

  groetjes,
  Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gelukkig gaat het weer wat beter met Teun!
  Nu jij nog, verveled zeg!
  Tja, los laten, ik heb daar ook zo'n moeite mee gehad, maar komt goed allemaal!
  Super leuke doosjes heb je gemaakt.
  Heel veel beterschap!

  Groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jeetje gaat lekker bij je( Not!)
  Wens je veel beterschap ,het word ook tijd dat we weer is naar de lente gaan vind je niet!lekker het zonnetje erbij...
  moelijk is dat ook he je kindjes een beetje los gaan laten ,volgens mij went het noooooit!

  Toch een fijn weekend groetjes San.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Tjonge Sandra,

  Jullie hebben het wel te pakken.
  Ik wens jou en natuurlijk Teun beterschap toe, en doe rustig aan.
  Ik zou het bijna vergeten maar de doos is echt prachtig.

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ja, je titel sprak me aan en ik ben natuurlijk direct komen lezen. 1 komt nooit alleen, is toch wel een spreekwoord dat ook bij jullie past hé. En dat je moederhart spreekt bij deze beslissing versta ik heel goed. Maar moederke je runt het goed hoor doe zo maar verder.
  En maak maar mooie creaties zoals de deze daar zijn wij als bloggers blij mee.
  Liefs
  Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ja de tijd vliegt..moeilijk he loslaten
  ik zie chris nog aan mijn borst liggen en hij is nu al weer bijna 3,5jaar
  en silvian al weer 15maand. Ik hoop dat teun snel weer beter word

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wouw een prachtig doosje Sandra, en heel veel beterschp gewenst voor jou en Teun.

  Groetjes,
  Didy

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wat een schittered doosje sandra
  echt super
  en wat leuk voor stan dat hij straks al heen mag.
  maar natuurlijk ook erg moeilijk voor jou. als stan het straks eenmaal leuk vind komt het vast helemaal goed;)
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi Sandra, wat een schitterende doosjes heb je gemaakt.Heel mooi papier en heel leuk met het kijk venstertje er in.
  Fijn dat het met Teuntje beter gaat.
  Jij ook beterschap.
  Groetjes Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. hoi gelukkig gaat het weer wat beter met teun!

  heel veel beterschap!!

  en wat een prachtige doosjes heb je gemaakT!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een mooie doosjes heb je weer gemaakt,
  Wat fijn dat het met teuntje weer wat beter gaat
  Ik wens je heel veel beterschap

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heel mooi doosje Sandra.
  En wat een verhaal fijn dat het wat beter gaat met de kleine man, ja en eens moet je deze stap nemen he maasr voor de kinders meestal wel leuk met leeftijd genootjes spelen.

  groetjes Suze

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Fijn dat het weer wat beter gaat met Teun, dat arme mannetje is nog zo klein. Jou wens ik ook veel beterschap. Je doosjes zijn prachtig en super gaaf!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen