maandag 31 mei 2010

weekendje ziekenhuis.


hoi allemaal,

mischien hebben jullie wel gedacht waar is ze toch nou ja dat ga ik jullie vertellen, Ten eerste is onze rens geslaagd voor zijn b diploma en gelukkig was ik er nog bij,Afgelopen week was het wat aan het rommelen en ja druk druk druk dus geen aandacht aan geschonken, zaterdag begon het erger te rommelen en mijn hormonen sloegen echt op hol dat ik nog van allerlei dingen ondernomen heb om het maar afte hebben. zo lagen de albums klaar voor de kids om foto's in te plakken, en dat heb ik dus eerst nog gedaan , arno nog na de winkel gestuurd om de rest van de foto's die ik had besteld op te halen en deze heb ik ook nog ingeplakt,toen snel na de afzwemmen van rens en toen voelde het echt al om de 7 min. de contracties in mijn buik. na het afzwemmen zijn we gelijk na huis gegaan , ook tijdens de visite nog maar even de schijn opgehouden van de pijn maar mijn zus had me al door. Mijn schoonouders zouden zaterdag terug komen uit oosterijk dus die belde dat ze al thuis waren en of ze nog even konde komen maar arno had maar gelijk besloten dat de kinderen daar heen konden komen en maar goed ook want nog geen uur later waren de weeen zo heftig dat we met spoed na het ziekenhuis zijn gegaan. We werden al voorbereid dat ons kindje dan de couveuse in moet ivm ik pas 34,5 week zwanger ben.We hebben een hele heftige avond en nacht zaterdag maar diep teleur gesteld werden we telkens omdat de ontsluiting niet verder kwam met andere woorden heel veel pijn voor niets. Uiteindelijk heb ik gister rond de middag iets gekregen tegen de pijn en gelukkig zakte het goed af, Nu is het helemaal rustig in mijn buik maar ik ben volledig uitgeput. Ze hebben me net ook opgehaald uit het ziekenhuis en nu lig ik thuis in bed. De kindjes slapen nu al een paar daagjes bij opa en oma en waarschijnlijk komen ze pas donderdag thuis omdat ik echt mijn rust nodig heb. Zo zie je maar weer hoe een rustig ingepland weekendje maar weer kan lopen.

Het is een lang bericht geworden maar goed moest even mijn hart luchten.


liefs sandra

zaterdag 29 mei 2010

Baby kaartje

Een beetje erg scheef gefotografeerd maar het is me hopelijk vergeven.
Ik dacht dan maak ik een neutraal baby kaartje wat evt, voor een jongen en een meisje zou kunnen, afdrukje ingekleurd in de zelfde tinten en tja kun je voor stellen drong het nog niet tot me door dat het afdrukje toch echt een jongetje is,
Pas net toen ik het op de foto had gezet en rens het tegen me zei drong het pas door.
wat ben ik toch ook een muts zeg (hihi)
Mag ik dat nog op de zwangerschapshormonen gooien?
Het stempeltje is van mo manning en ik blijf die zo leuk vinden.
Papier zijn restjes wat ook een keertje op moest,
Hier schijnt het zonnetje al heerlijk en helaas moeten we vanmiddag de hele middag verplicht binnen zitten in het zwembad ivm het afzwemmen van rens maar goed dan heeft hij wel weer zijn b diploma opzak ( ook erg belangrijk)
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe en ik ben heel benieuwd na jullie reactie
wat betreft het kaartje

vrijdag 28 mei 2010

een kaartje zonder tekst







Hoi allemaal,
Gisteravond toen ik met rens en niek terug kwam van de zwemles ben ik met dit kaartje begonnen en na nog geen half uurtje had ik hem klaar , soms dan komt het uit je vingers en soms dan blijf je aan het schuiven en schuiven en dan wordt het nog niets.

Het papier had ik nog liggen maar waar het van is durf ik niet te zeggen weet alleen dat het uit een papierblokje kwam. verder heb ik een kant en klaar afdrukje gebruikt en onder in de hoek kan ik nog een tekst stempelen maar dat doe ik pas als ik weet voor wie het kaartje is, heb inmiddels zo veel kaartjes met al iets erop gestempeld en dan komt het soms net niet uit bij de persoon aanwie je het wil geven dus dan maar even tekstloos.

verder moet ( wil ) ik voor rens een kaartje maken omdat hij morgen voor B mag afzwemmen en een kaartje voor de buurjongen pak ik uit mijn voorraadbak,( hihi wordt die ook eens leger)

Rens en niek hebben vandaag sportdag tot 2 uur en na de sportdag heeft rens gelijk een kinderfeestje dus lekker druk voor hem, niek zal wel op de bank ploffen na de sportdag want je merkt bij hem toch nog de nasleep van vermoeidheid door de narcose.

maar goed we hebben dus nu een heerlijk ochtend zonder haast om optijd op school te zijn.Morgen wel weer een drukke dag en dan hopelijk de rust weer inzicht.

fijn weekend allemaal

liefs sandra

donderdag 27 mei 2010

werktekening van het vrolijke doosje



In het berichtje hieronder zie je mijn voorbeeld van dit doosje
Deze werktekening bestaat uit 2 delen dit komt omdat het anders niet op een schrapvel past of op a4 formaat uitgeprint kan worden( dan wordt het echt een heel klein doosje)
Ik heb de originele grote aangehouden. ik denk dat het voor zich spreekt dat de plakrand met 1 daarop aan het andere gedeelte van het doosje verlijmt moet worden waar ook een 1 op staat, en vervolgens zo ook met de 2. Ik heb hem gelijk op design papier gelegd want dan heb je snel een mooi resultaat.
Veel plezier met deze werktekening en ik zou het erg opprijs stellen als je me ff laat weten als je er 1 hebt gemaakt zodat ik hem kan bewonderen
Nu moet ik vandaag of morgen nog aan de freubel ivm een kaartje voor rens afzwemmen maken en onze buurjongen doet dit weekend zijn communie dus er komt snel weer wat op mijn blog.

woensdag 26 mei 2010

een vrolijk doosje






Na een vervelend lopende dag toch maar ff achter de freubeltafel om mijn gedachte te laten varen. en tja wie wat bewaard heeft wat toch, was in de kast iets aan het zoeken en toen kwam ik een leeg doosje tegen van de paaseitjes, en ja deze maar gelijk even uit elkaar gevouwen en nagetekend op dit papier, en ja zo heb je heel snel een leuk doosje al zeg ik het zelf. De randen heb ik beinkt met gele inkt en aan de bovenzijde heb ik nog stickels bewerkt, als het doosje dicht is dan is de bovenkant in een vorm van een vlindertje ( helaas vergeten op de foto te zetten)
Aan de voorzijde heb ik nog een ovaal uitgestanst maar nog geen tekst op gestempelt, zo kan ik als ik weet aan wie ik hem wil geven de juiste tekst erop zetten, en ja je kunt er natuurlijk van alles ingaan doen maar dat laat ik maar even rusten tot ik weet wie de eigenaarof eigenaresse gaat worden.
bedankt allemaal voor jullie lieve reactie's

dinsdag 25 mei 2010

voor de thee liefhebber en het kaartje voor christa


Dit kaartje heb ik vorige week op de bus gedaan voor christa en haar man omdat ze 30 jaar getrouwd waren 23 mei. Helaas was mijn kaartje niet optijd aangekomen maar ze hebben hem vandaag als nog ontvangen en nu kan ik hem ook aan jullie laten zien. Het afdrukje heb ik van de andere christa gekregen en een keertje ingekleurd met mijn copic markers



TEA TIME









dit weekend verder veel met de beentjes omhoog geweest en tussen door lekker aan de knutseltafel gezeten, Ik zag dit in de card only staan en tja dan kan ik natuurlijk niet wachten om er ook 1 van te maken.ik heb er zacht roze cardstock voor gebruikt en deze beplakt met de babielijn van marianne design, wat kant en een mooie bloem en toen was dit het resultaat,
Het is de bedoeling dat je in de theepot een zakje bonbons doet. Maar ja de winkels waren gister dicht dus dat komt er dan nog in. mischien ook leuk te combineren met het thee kopje wat ik eerder heb gemaakt.
Zometeen rens en niek weer uit school halen en dan lekker ff een boterhammetje eten samen. Wat een rust is het zo weer in huis zeg. Heerlijk
met niek gaat het goed nu afwachten of het mooi geneest. Tja en met mij gaat het eigenlijk goed zolang ik voldoende rust neem dus arno heeft besloten om de kinderen s morgens na school te brengen deze week zodat ik even lekker kan blijven liggen . is dat lief of is dat lief.
nog 6 weekjes te gaan.

geniet allemaal van deze prachtige dag

liefs sandra

zondag 23 mei 2010

een kaartje en weer een bezoekje aan het ziekenhuis


hoi allemaal,
wat is het toch al 2 dagen schitterend weer he.
heerlijk toch.
Gistermiddag toen arno thuis kwam van zijn werk zijn we even met de kids na een zwemplas hier in de buurt geweest, ff lekker met de voeten in het water maar brrrr wat was het water koud zeg. Maar de kids hebben lekker kunnen kliederen met het water en dat is natuurlijk al dolle pret,
Stan was in zijn rompertje lekker in een water poeletje aan het spelen en in eens vond het het denk ik niet meer koud en hij duikt gewoon voor over op zijn buik in het modderpoeltje, en scchik dat hij had, van zo'n momenten kun je als ouder zijn toch alleen maar genieten,
Na thuis komst nog heerlijk ge bbq en toen wilde ze voor het slapen gaan nog even verstoppertje spelen maar helaas voor korte duur want onze Niek struikelde ergens overheen met het gevol dat hij nu een hele diepe snee onder zijn lip heeft zitten dus je snapt het wel dat werd weer een bezoekje na het ziekenhuis, ze hebben het daar heel goed schoongemaakt maar vonden het niet nodig om te lijmen ondanks het toch diep was . Het zat net in een vouwtje waadoor het al automatisch tegenelkaar aan bleef zitten, En vannacht had stan denk ik in gedachten dat het dag was want hij was gisteravond om 10 uur wakker( echt klaar wakker) en wilde niet meer slapen het is uiteindelijk een uurtje of 3 half 4 geworden voor hij sliep, Maar gelukkig hebben we vanmorgen allemaal uitkunnen slapen tot een uurtje of half 10 dus toch nog een beetje nachtrust gehad.
verder tja het kaartje ik heb hem van de week al gemaakt maar ik vind hem zelf niet zo mooi Ik ben normaal helemaal niet van het oranje maar tja meningen verschillen soms dus wilde hem toch aan jullie laten zien, verder wens ik jullie nog hele fijne pinksterdagen toe
en bedankt weer voor het langskomen,

liefs sandra

vrijdag 21 mei 2010

geboorteschilderijtje voor mijn nichtje emma














Hoi allemaal,
Tussen door ben ik achter mijn canvas doek gedoken en dit geboorteschilderijtje gemaakt voor het dochtertje van mijn zus,
Zoals je op de close-up foto's kunt zien heb ik het schilderijtje opgeleukt met glitters een bloem, stukjes stof en plakparels.
Tja echt meisje meisje, Verder heb ik de tekst uitgesneden met de slice en deze erop gelijmt met een lijmpen, Het canvas doek is 40x40 cm en dan 4 cm dik dus een echt 3d effect,
Ik heb hem al gegeven en ze waren er erg blij mee.
Gisteravond moest rens proefzwemmen met kleren aan en ja ja onverwachts maar hij mag volgende week voor zijn b diploma afzwemmen. ze hebben een tussentijdse afzwemles ingepland omdat er enkele kindjes voor liepen in het groepje en dus al eraan toe zijn om aftezwemmen, en dan nog c na 4 weekjes en hij heeft het weer gefikst, Eigenlijk zou hij pas eind juni afzwemmen voor b en na de bouwvakvakantie voor c en nu heeft hij het dadelijk mooi allemaal voor de grote vakantie.
Wij zijn zo trots op hem,
ik wens jullie allemaal een heel fijn en zonnig weekend toe

liefs sandra

donderdag 20 mei 2010

kaartje voor candy van petra en een award

Hoi allemaal ik was jullie dit nog even vergeten te laten zien, Petra heeft een candy ( wie pimpt mijn agenda) en ja ik vind dat wel een uitdaging,
Op haar blog staan de afmetingen waar je je eigen aan moet houden anders past het natuurlijk niet in haar agenda, dit is mijn bijdragen.





En ik heb deze award gekregen van Peter en patries
dank je wel hiervoor ik ben er heel erg blij mee.
verder wil ik hem aan al mijjn trouwe blogbezoekers geven want jullie verdienen hem allemaal,
Verder hou ik me voorlopig wat rustiger, maar probeer wel jullie mooie creatie's te bewonderen. ik kan niet beloven dat ik telkens een reactie zal plaatsen maar proberen doe ik het wel,( Kost me op het moment heel veel energie )
verder wens ik jullie een hele zonnige dag toe want hier is het heerlijk.
Mischien dadelijk wel lekker in het zonnetje achterover in een luie stoel,
liefs sandra

woensdag 19 mei 2010

een bijpassend kaartje



dit kaartje heb ik gemaakt voor bij het tasje die ik jullie gister heb laten zien,
Het magnoliatje heb ik voor de verandering ingekleurd met distress inkt( hihi hoezo verslavend)
verder heb ik het kaartje vrij rustig gehouden omdat ik het papier helemaal super vind en het zonde vind om dit helemaal te bedekken.
verder begint me zwangerschap erg zwaar te worden vooral de laatste dagen,( het is flink aan het rommelen) waardoor ik ook meer moeite krijg om langer te zitten, en helaas minder aan de freubeltafel kan zitten.
De momenten dat ik het wel gaat ben ik lekker bezig , maar geen grote projectjes dus voor mij .Komt wel weer maar ik weet niet wanneer,
Ik heb mijn alles al klaar bedje van de kleine is gespreid en voor een evt ziekenhuis bezoek heb ik ook de dingen klaar liggen, nu is het alleen maar wachten,
Gisteravond toen de kindjes in bed lagen hebben arno en ik samen een gipsafdruk gemaakt van mijn buik en ik ben er heel blij mee, Nu is het nog een questie van het wat gladder afwerken en dan bedenken hoe of wat ik erop ga schilderen,
Maar dit kunnen ze me niet meer afnemen, ( bij de andere heb ik toen een fotoreportage laten maken van mijn buik en dit keer wilde ik echt iets anders )
bedankt voor jullie lieve reactie's van onze niek , het gaat nu de goede kant op met hem gelukkig.
de nachten worden beter .
veel liefs sandra

dinsdag 18 mei 2010

een kadootasje


achterkant






tja echt stilzitten is niet voor bij weggelegd dus toch maar aan de freubel geweest, Nu heerlijk even met de beentjes omhoog want niek en stan liggen beide heerlijk te slapen en rens loopt zelf nahuis vanuit school dus ff lekker ontspannen,
Omdat ik nog de geboortetraktaties op mijn lijstje heb staan ( maar liefst 70 stuks) heb ik besloten om via een webwinkel al uitgestanste tasjes te bestellen die ik alleen nog maar in elkaar hoef te lijmen, het tasje hierboven heb ik ervan na gemaakt want ik vind het wel een heel leuk modelletje.
Nou en wat betreft niek, Ik heb gister te horen gekregen in het ziekenhuis dat zijn genezing langzamer verloopt dan normaal gesproken bij kinderen is, En omdat niek best zwaar weegt had hij dus een te lage dosering pijnbestrijding. Deze is nu aangepast en het gaat wel beter maar vannacht was het toch weer even een domper want hij had weer veel pijn, Lang leven de paracetemolletjes die ik er wel bij mag geven en toen was het na 10 min, goed en sliepen we gelukkig weer zo allemaal,


maandag 17 mei 2010

de juffenkaartjes zijn klaar








mijn fototoestel is weer opgeladen en dus kan ik jullie de kaartjes voor de juffen laten zien,
Ik heb maar gelijk 2 extra kaartjes gemaakt . Niek wilde nu ook graag een kaartje erbij geven dus dan doen we dat maar toch.
Bij de 2 bovenste kaartjes heb ik de randen van het papier bewerkt met een schaar en daar na distress inkt op gedaan. de andere 2 kaartjes daar heb ik alleen de randjes met distress bewerkt maar niet met de schaar de randen gerafelt, ( ben benieuwd na jullie voorkeur)
verder kan ik jullie vertellen dat het met niek nog steeds niet goed gaat en ik om half 12 met hem terug moet na het ziekenhuis.
Ze willen toch even goed de keelwond bekijken, want eigenlijk is het zo dat het met paracetamol al lang onderdrukt had moeten worden en dat lukt bij hem helaas niet dus dan maar weer na het ziekenhuis. vannacht hebben we een lange nacht gehad met hem terwijl hij de medicijnen nog van het ziekenhuis had dus tja ergens is er iets toch niet goed in mijn ogen.
ik hou jullie op de hoogte
liefs sandra

zondag 16 mei 2010

Voor de verandering een kaartje






Hoi allemaal
tja ik kan het toch echt niet laten om weer achter de freubeltafel te kruipen. Dit kaartje heb ik gisteravond nog gemaakt en vanmorgen snel een foto van gemaakt, Ook heb ik vanmiddag de kaartjes van de juffen afgemaakt, maar helaas toen ik daar een foto van wilde maken bleek mijn accu van de camera leeg te zijn dus die ben ik nu even aan het opladen en jullie houden ze tegoed van me.
verder met niek gaat het weer wat minder wij kunnen hem niet van de pijnstillers afkrijgen terwijl hij er eigenlijk afgelopen vrijdag al geen meer nodig zou moeten hebben. Morgen maar eerst met het ziekenhuis bellen. Hij wil ook alleen maar bij arno zijn dus dat word morgen nog een probleem als arno gewoon weer werken is,zal een lange dag worden tot half 6 morgen avond ben ik bang maar goed komen we ook wel doorheen.
het scheelt al dat rens zelf na school kan lopen zodat ik niek niet alleen thuis hoef te laten.




zaterdag 15 mei 2010

eindelijk zijn de traktatie's klaar
















het was een hele klus om ze stuk voor stuk uit te knippen en in elkaar te zetten. Maar ik vind het eindresultaat dan ook wel erg leuk geworden en vooral op de 1ste foto waar ze allemaal op staan.
alle oogjes zijn geprint op een wit vel en daarna uitgeknipt en erop geplakt, om het doosje dicht te houden heb ik klitterband aangebracht zodat de kindjes ze gemakkelijk open en dicht kunnen maken,
Ik heb bij de hema van die likkoekjes gehaald en erin gedaan. Nu wachten tot zijn verjaardag.
Maar ik kan weer iets afstrepen van mijn lijstje. ( bijna alles is gedaan wat ik nog moest doen)

Ik ben vanmiddag begonnen met 2 kaartjes te maken voor de juffen van rens omdat rens na groep 3 gaat en een nieuwe juf krijgt, hoop ze morgen af te maken.
verder iedereen bedankt voor de lieve complimentjes over onze babykamer, en heb je de foto's nog niet gezien scroll dan even na beneden als je je nieuwschierigheid niet in bedwang kunt houden


fijne avond nog

liefs sandra

de babykamer en kamertje van onze stan

Ja ja dan is het eindelijk zover de foto's van onze babykamer.
Het is best een ruime kamer 3m-3,8 dus we hebben alles ruim staan. de withwash meubeltjes hebben we via marktplaats op de kop getikt,
Zelf ben ik helemaal blij met de nieuwe vloer die heel licht is en doordat wij in een boederijtje wonen en dus een lage kap hebben het nu veel ruimtelijker oogt.
De muren kijken nog heel kaal maar ik ben nog niet tegen het geen aangelopen wat ik mooi vind om op te hangen.







Het wiegje hebben voor 30 euro via marktplaats kunnen kopen en toen wij het wiegje ophaalde kregen we te horen dat het wiegen gemaakt is in 1945 en laat ons huisje waar we nu wonen ook in dat zelfde jaar zijn gebouwd,( Best wel speciaal toch) is het toeval of heeft het gewoon zo moeten zijn?
ik weet niet of jullie het goed kunnen zien maar ons wieg staat in een soort nisje . Daar zit ook een verlaagt plafonnetje in met een spotje die we op dimmer hebben bevestigd zodat we s avonds een mooi lichtpunt krijgen,
in hett nisje wil ik straks de gipsafdruk neerhangen van mijn dikke buik die we nog gaan maken van gipsverband,
(2 weken geleden hadden we eral 1 gemaakt maar we hadden te weinig gipsverband en helaas was die te slap en is als een pudding in elkaar gestort dus hopelijk is poging 2 wel goed, ik heb nu wel genoeg gipsverband dus dat moet dan wel lukken,)
het kamertje van stan die nu veel frisser kijkt met de nieuwe vloer en natuurlijk kon ik het niet laten om even de meubeltjes te verzetten

tja en hoe jong hij al is hoeveel speelgoed hij al heeft dus dan toch maar na de ikea en een kastje gekocht en nog wat rolbakken voor de rest,
ben benieuwd wat jullie ervan vinden,
fijn weekend allemaal