vrijdag 30 oktober 2009

Ik ben lekker op dreefDeze heb ik vanavond nog gemaakt. Arno is met vuurtje aan het stoken dus ik ben weer terug gekropen in mijn hobby kamer. Wel erg lekker want arno heeft gisteravond een tv aansluiting gemaakt dus nu kan ik frubelen bij mijn favoriete programma's nou meer kan ik me op dit moment niet wensen.


Ik was vanmiddag in de tuin begonnen, en aan gezien we best een grote tuin hebben heb ik een behoorlijke inspanning moeten leveren. Toen ik klaar was ben ik lekker na binnen gegaan en heb me opgesloten op mijn hobby kamer. Had van de week de koetie stempel binnen gekregen maar nog niet het papier om op te stempelen voor de copicsmarkers.Gelukkig heb ik het papier vandaag met de post gekregen dus ik gelijk aan de slag.

Dit is het resultaat geworden. Het andere kaartje heb ik voor het dochtertje van mijn vriendin gemaakt zij is morgen jarig. Ze wordt drie jaar.
Veel liefs

5 opmerkingen:

 1. Heeej Sandra!!!

  Je hebt groot gelijk dat je lekker aan het knutselen bent gegaan, nadat je tuin er weer netjes bij ligt. Heerlijk is dat dan lijkt me.
  En het resultaat mag er wezen! Super leuk zijn ze!!

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat ben je lekker bezig geweest en wat heb je mooie kaartjes gemaakt. Heerlijk he om zo lekker te freubelen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent zeker op dreef. En ze zijn stuk voor stuk onwijs leuk en lief!!!

  BeantwoordenVerwijderen