dinsdag 28 mei 2013

huwelijk



Hoi allemaal,
 
Ik ben vandaag al heerlijk aan de freubel geweest nadat ik gister te horen kreeg dat
een kennisje ten huwelijk is gevraagd,
Heb de vlinders van timholtz op de kaart verwerkt. Was helemaal happy toen ik op mp zag staan dat iemand van deze mal stansjes deed verkopen. zo hoef ik niet de dure mallen te kopen aangezien mijn budget dat ook niet meer zo snel  de mogelijkheid  voor bied
Verder heb ik een cute afdrukje van magnolia gebruikt. deze vind ik nog steeds zo lief.
 Verder wilde ik jullie nog vragen of er iemand wat afdrukjes van magnolia voor mijn heeft  van de afgelopen collectie's. Ik heb namelijk sinds 2011 geen nieuwe afdrukjes meer gehad. Ik kleur zelf met coppics dus de afdrukjes moeten daar wel voor bestemd zijn.
Je kunt me mailen als je iets voor me hebt en dan hoor ik wel wat de kosten zijn ervoor
 
 
bedankt voor het langs komen op mijn blog en een fijne avond nog,
 
Liefs Sandra


maandag 27 mei 2013

weekendje parijs



 
Zo heerlijk weekendje gehad samen met een vriendin. Redelijk goed weer gehad en zaterdag zelfs geruime tijd met een heerlijk  zonnetje. Wel vermoeiend maar super veel bekeken. Ga binnenkort layout maken van deze foto's. Eerst maar ui zoeken want het waren er meer dan 500.
liefs  Sandra

donderdag 23 mei 2013

Joehoe ik heb een prijs gewonnen en een kaartje

Hoi allemaal ,
Afgelopen week heb ik heel onverwachts een mal gewonnen van noor design op facebook.
Deze prijs zat gister al in mijn brievenbus en ik ben ook gelijk aan de slag gegaan met deze prachtige mal. Aangezien dat mijn overbuurtjes deze week 50 jaar getrouwd zijn heb ik ter gelegenheid daarvan een kaartje gemaakt. Een simpel label kaartje want ik wilde wel dat de mal mooi en duidelijk zichtbaar was op het kaartje. verder ben ik hier nog lekekr aan de freubel geweest met een nieuw pakketje van Nellie Snellen dus die kaartjes zie je volgende week ook wel weer een x voorbij komen.
 
Op het moment ben ik veel aan het freubelen en vind het ook super , ik kan echt mijn accuutje daar weer mee opladen. Zelfs de kids en een goede vriendin ben ik met mijn gefreubel aan aan het steken.



woensdag 15 mei 2013

cupcake doosje

Allereerst heel erg bedankt voor jullie lieve reacties hier op mijn blog en op facebook op mijn vorige creatie voor de juf van rens.
Ze vond hem heel mooi en ze heeft hem bij thuiskomst al gelijk een mooi plaatsje gegeven op de babykamer. Geeft je wel een fijn gevoel als het in goede aarde valt en daar doe je het dan ook voor toch?
 
Dit keer heb ik een heel cupcake kadodoosje gemaakt.
De kinderen bakken heel graag cupcakes en ook vaak als er iemand jarig is om ze er 1tje kado te geven.
Meestal doen we dat dan heel simpel op een schaaltje maar nu dacht ik ik maar er een leuk doosje voor waar ze de volgende x hun cupcake in kunnen doen. Zo is het kadootje gelijk leuker om te geven. Het papier is uit een oude paperblock van tim holtz maar ik blijf hem mooi vinden.
 
verder heb ik al een super leuk kadootje gefreubeld voor mijn nichtje die volgende maand gaat trouwen maar ik moet jullie nog in spanning laten , want het zou zonde zijn als ze hem al zouden zien.
Ik wil iedereen alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. En  dan rest mij alleen nog jullie een hele fijne avond toe te wensen.
 
Liefs Sandra


zondag 12 mei 2013

Kadootje voor de juf

Zo de vakantie is weer ten einde en morgen moeten de kids weer naar school.
Eigenlijk nog best redelijk weer gehad deze laaste week van de vakantie en heb samen met de kids nog verschillende leuke activiteiten gedaan . Vandaag nog een dagje apenheul geweest. Wel heel vermoeiend maar wel heel leuk.
Maar goed ik had jullie nog het kadootje belooft voor de juf van Rens. En aangezien het morgen gegeven word durf ik het nu wel op mijn blog te zetten.
Rens lieve Juf  Leonore is zwanger van hun 4de kindje en ik vond het nu ik de freubel fever weer te pakken  heb  erg leuk om iets voor haar en haar man te maken.. Het  Afdrukje is een oudje van magnolia maar deze blijf ik zo mooi vinden dus ik kon het natuurlijk niet laten om deze te gebruiken,
De bloemen heb ik zelf gemaakt met verschillende bloemenponzen en deze heb ik met glimmermist bespoten voor een mooi effect.










Hier nog even een foto van mijn 4 kanjers
 Stan vond het wel heel spannend zo dicht bij en daarna maar snel het scherm over de fietskar gedaan zodat de aapjes niet meer bij hem konden komen.



Ik Ben heel bemieuwd wat jullie ervan vinden. Bedankt voor het langskomen op mijn blog.
Liefs Sandra