donderdag 3 mei 2012

dag lieve papa

Hoi allemaal,

Het is ff geleden dat ik iets heb gepost. Inmiddels na mijn laatste post is er iets verschrikkelijks in ons leven gebeurd. Mijn lieve papa is plotseling op 56 jarige op 18 april door een hart stilstand overleden. We waren allemaal diepgeschokt toen we uit bed gebeld werden om te horen dat de ambulance die ik 10 min.daarvoor bij mijn eigen huis voor bij  hoorde komen, voor mijn eigen vader was.
Mijn zus en haar man hebben mijn vader voor dat de ambulances er waren nog proberen te reanimeren.En zij hebben het daarna van hen over genomen. Maar papa was al overleden. Dagen van geleefd worden en heel veel regelwerk  zijn daarna gekomen. We hebben geluk gehad dat mijn vader 24 uur door ons bezocht kon worden bij het uitvaarthuis.We hebben dus echt op ons manier afscheid kunnen nemen van ons pap samen met mijn moeder, zus en haar familie en mijn gezinnetje . 
Ik ga mijn vader enorm missen. Vooral samen klussen en dingen uit werken voor mij en de kids. Ik wilde nog zoveel van hem leren en samen met hem doen en nu kan het niet meer. 1ste paasdag zijn we nog met zijn alle na slagharen geweest en toen zeiden we nog pap laat iemand anders die foto maken dan kun jij er ook bij staan. Mijn vader zij toe ja doen we straks wel maar nu is het straks en nu kan het niet meer.
We dachten dat we de laatste jaar  genoeg voor onze kiezen hadden gekregen maar helaas is er een enorme schep bij gekomen. Ik heb ondanks alles vandaag toch de freubel spullen uit de kast gehaald en ik wil een herinnerings boekje maken voor mijn vader. Tijdens de afscheidsdienst hebben we een fotopresentatie laten draaien tijdens de liedjes en deze foto's van ons pap  wil ik hier  een speciaal plekje in geven.